Minna Mänty-Sorvari


Minna Mänty-Sorvarilla on juontovuosia ja kokemusta on kertynyt runsaasti. Hän tekee juontoja esimerkiksi kauppakeskuksissa, tavarataloissa, messuilla, yritystapahtumissa. Minna on toiminut myös matkustaja-aluksen risteilypäällikkönä ja viihdeosaston esimiehenä.
Minna on juontajana erittäin ammattitaitoinen, vastuullinen ja luotettava. Kun hän on juontovastuussa, ei kenenkään tarvitse jännittää, sujuuko homma. Minnan ääntä on kuvailtu miellyttäväksi, mukavaksi kuunnella, iloiseksi ja mukaansa tempaavaksi.


Haluaisitteko omalle työpaikallenne / ryhmällenne parituntisen, joka tarjoaa paljon asiaa ja vinkkejä kauneudesta, tyylistä, pukeutumisesta ja ihanasta persoonallisuudesta? Monet ovat valinneet teeman esim. TyHy-päiviin.

Teema on myös mitä mainion tapa kerätä varoja yhdistykselle, seuralle ym. myymällä lippuja vapaasti yleisölle. Tätä tapaa ovat käyttäneet useat yhdistykset / seurat tilaamalla IhaNainen - teeman ja markkinoimalla sitä myös "ulkopuolisille".
Yrittäjille ja yrittäjä-järjestöille IhaNainen - teema tarjoaa loistavan tavan markkinoida omaa yritystä / yrittäjäyhdistyksen jäseniä.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai