Miss B

Dragartisti Miss B alias Miika Heikkinen
on Dragkilpailujen moninkertainen voittaja.

Lavakarismaa ja näyttävyyttä pursuava Miss B tarjoaa katsojalleen aina tilannekomiikasta säkenöiviin näköishahmoihin ja asuihin. Loppuun saakka hiottu huulisynkka on Miss B:n yksi vahvimmista osa-alueista.

”Miss B on diivojen kultainen kuningatar, joka hurmaa kaikki isolla ilmaisullaan.”

Esityksen pituus on n. 30 min. Osuudet koostuvat erilaisista kokonaisuuksista, kuten:
Whitney Houston, Beyonce, Kylie Minoque, Kaija Koo, Kikka, Katri Helena, Sanni, Bonnie Tyler, Tina Turner, Cher, Shirley Bassey, Jessica Rabbit, Hanna Pakarinen, Aikakone, Mariah Carrey, Christina Aquilera, Celine Dion jne.
Sisällön kokonaisuus on myös muokattavissa ja yhdisteltävissä.

Miss B Dragshow
tarjoaa katsojalleen ihastuttavimmat ikivihreät aina klassisesta Paula Koivuniemestä Kaija Koohon, unohtamatta ulkomaalaisia tähtiä kuten Lady Gagaa tai Whitney Houstonia. Tämä show on tuo ihastuttavimmat tähdet yhteen.

Miss Eurovision Dragshow
Mitä olisi ilta ilman Lordia tai Ruotsin oopperadiiva Malena Ernmania, varsinkin jos lavalle vielä leijuu Monica Aspelundin tai Conchita Wurstin. Tässä showssa äänestys on toissijainen juttu kun lavan valtaa joukko Euroopan puhutuimpia artisteja.

Miss Finland Dragshow
Tuo lavalle kaikkien aikojen rakastetuimmat hahmot, aina Katri Helenasta Sanniin ja muihin tämän päivän kotimaisiin artisteihin Tässä showssa maitolavan prinsessan kruunun ottaa haltuun itse kuningatar.

Miss Winter Wonder Woman Dragshow
Matka joulumaahan saa yllättävän käänteen, kun joulumuori pistää vanhat hitit uusiksi. Joulupalloista lentää glitteriä, kun lavan ottaa haltuun niin tunnetuimmat ulkomaiset kuin kotimaisetkin artistit. Vauhtia muorilla pukkaa sillä pukin taakseen jättämät tonttutytöt ovat tällä kertaa muorin apuna lavalla.

Miss B on keikkaillut ympäri Suomea menestyksekkäästi.
Yksityisiä keikkoja kuten häät- ja juhlat sekä julkisia keikkoja tehnyt artisti luotsaa esitystänsä vakaalla ammattitaidolla.

Palvelut

Avainsanat

  • Tanssiryhmä
  • Tribute/ Look a like

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai