Nakkirakki

Nakkirakki on Ylen lastenohjelmista (Pikku Kakkosesta) tuttu murrosikäinen mäyräkoira, joka rakastaa kirjoja ja himoitsee palloja! Tämä vilpitön ja humoristinen karvatassu tulee toimeen kaikkien kanssa. Nakkirakki on seikkaillut yksin ja yhdessä ystävänsä Katti Matikaisen matkassa jo toistakymmentä vuotta. Tämä pallohullu hurtta sai alkunsa kirjailija Silja Sillanpään kynästä, kun kissa tarvitsi maltillisen, mutta hauskan ja ennakkoluulottoman kaverin.

Ihastuttava ja rapsuteltava Nakkirakki suoriutuu niin tassuttelusta, leikeistä, tarinoinnista kuin juontamisestakin. Koiran villoissa vipeltävä näyttelijä Ville Mononen on kokenut improvisaationäyttelijä jakoulutettu kasvattaja (luokanopettaja).
Liikunnallinen ja hetkeen heittäytyvä lukukoira pitää tilanteen ja tapahtumat hallinnassaan – kunhan näköpiirissä ei ole liikaa palloja.

Nakkirakki ja naapurin Topin syntymäpäivät:
Lievästä kärttyisyydestään ja vaativuudestaan tunnettu naapurin Topi täyttää vuosia. Nakkirakin tehtävänä
on yhdessä yleisön kanssa suunnitella Topille ikimuistoiset syntymäpäivät.
Tässä interaktiivisessa esityksessä yhdistyy ilottelu, improvisointi ja ideointi. Yleisö saa yhdessä koiran kanssa tarinoida, liikkua ja vähän laulaakin. Esitys muotoutuu hienosti erilaisiin tilaisuuksiin ja siihen on liitettävissä kohtaaminen ja tassuttelu lasten kanssa.

Esityksen kesto on n. 20 minuuttia ja se on muokattavissa erilaisiin tilaisuuksiin sopivaksi.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai