Olli Keskinen

  PAREMPI TYÖPÄIVÄ- SPOKEN WORD, PUHE-ESITYS
  OLLI KESKINEN

  Kuvittele työpäivä, jossa ihmiset käyttäytyvät aikuisen tavoin, hoitavat itse oman hyvinvointinsa ja lyövät hyväntuulisina tuloksia pöytään.
  Olli Keskisen riemukkaan hauska puhe-esitys Parempi työpäivä on takuuvarma hitti, joka elää kuulijoiden puheissa vielä pitkään esityksen jälkeen.

  Ollin tarinoiden punainen lanka, paremman työpäivän idea,on se, että meidän tulisi tehdä yhä parempaa tulosta yhä vähemmällä vaivalla.
  ”Tyhmä paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä.”
  Ihmisellä on biologinen perustarve saada aikaiseksi,ei raataa.

  Ollin omakohtaiset kertomukset lähtevät liikkeelle vuodesta 1991, kun hän perusti Kummeli-ryhmän yhdessä Heikki Silvennoisen kanssa.
  Ryhmän yksinkertaiset mutta vaativat työskentelytavat osoittautuivat nopeasti poikkeuksellisen tuottaviksi.
  Pienessä tiimissä jokaisen oli pakko toimittaa sovitut asiat, eikä valittamista tai vastuun välttelyä voitu suvaita lainkaan. Kurinalaisuus ruokki luovuutta ja loi kiireetöntä ilmapiiriä, jossa oli hyvä tehdä töitä.
  Ja mikä tärkeintä: pienen firman kassa pysyi kunnossa. Olli kannustaa kuulijoitaan tekemään tarkkoja havaintoja omasta työpäivästään. Istutko kenties palavereissa, jotka venyvät ja joita kukaan ei johda? Huonosti tuottavat palaverit ovat hyvä esimerkki toiminnasta, jonka lopulta yrityksen asiakkaat joutuvat kustantamaan. Mitäpä jos he olisivat kärpäsinä katossa ja näkisivät miten heidän rahojaan käytetään?

  Ollin havainnot ovat usein humoristisia, mutta myös ajatuksia herättäviä, inspiroiviakin. Millainen ihminen olen työntekijänä, esimiehenä, yrittäjänä, myyjänä, asiantuntijana, asiakaspalvelijana, yhteisön jäsenenä?
  Olli pohtii terävästi suomalaista arvomaailmaa, hyvinvoinnin ihannetta, yksilökeskeisyyttä, stressiä, kiirettä ja paineita. Yleisö pääsee useampaan otteeseen tarkistamaan omia asenteitaan.

  Esityskieli suomi tai englanti
  Kesto 45-90 min.
  Lajityyppi: Spoken word (puhe-esitys)

  Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

  Palvelut

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai