Olli Siiki

Kokki-Olli on reilu parikymppinen, erittäin harvinainen eläinkunnan edustaja, jonka pesä sijaitsee Tampereella.
Jos Olli Siiki olisi Kaukametsän pakolainen, hän olisi hyväsydämisellä tavalla neuroottinen mäyrä. Onneksi näin ei ole, sillä koska Ollista ei tullut mäyrää, hänestä tuli huluvattoman hauska koomikko.
Tampereen mies antaa runtua Pariisin keväälle ja sielun syysmaisemalle – nousevan komiikkapolven lupaavimpia lumpioita on tämä!
Nopeat kysymykset ja vielä nopeammat vastaletkautukset tekevät komiikasta tässä tapauksessa juuri niin uniikkia, kuin se vain parhaimmillaan voi olla.
Hetken Ollin lapsuudelle, veljelle, lemmikille ja parisuhteelle naurettuasi, luulet jo melkein tuntevasi tämän ihmisen, kunnes matto lennähtää jalkojesi alta yllättävämmin kuin koskaan ennen!


Olli Siiki on tunnettu kyvystään puhua paljon ja sanoa vielä enemmän. Verbaalisesti sekä foneettisesti (mitä ikinä se tarkoittaakaan)
Tästä johtuen Olli on hyvä sopeutumaan mikrofonin ääreen, mihin tahansa missä on tarvetta energiselle naurupommille!
Ollin jutut vaihtelevat laidasta laitaan, syvään vihaan mopoautoja kohtaan kuin omille lapsenkasvatusmenetelmilleen. Tämä nimenomainen yksilö onkin harrastanut stand-up komiikkaa jo vuodesta 2007, koko ajan kehittyen ja kasvaen ihmisenä…

…Älkää uskoko tuota viimeistä;”Vanheneminen on pakollista, aikuistuminen vapaaehtoista!”

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Stand up koomikko

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai