Oskari Palomäki

Oskari Palomäki aktivoituu noin 100 kertaa vuodessa viihdyttäväksi teemailtojen juontajaksi, jonka yllätyksellinen esiintymistapa on ollut kysyttyä tavaraa jo vuodesta 1992. Keikalle tullessaan Oskari voi ottaa mukaansa ohjelmistoa, jonka avulla yleisö aktivoidaan viihteelliseen hurmiotilaan. Näissä ohjelmissa myös yleisö pääsee estradille - tavalla tai toisella.

Asiakkaamme kuvasi Oskarin esiintymistä seuraavasti: "Hänen improvisaatiokykynsä tapahtumassa oli ihailtavaa ja tapa, jolla hän viihdytti meitä mm. omaa henkilökuntaamme aktivoiden, oli ikimuistoinen. Mielestäni Oskari on Suomen liveviihteen Naurun Apostoli."

Oskari on juontanut lukuisia TV-ohjelmia Kansanhuveista Missikisoihin ja toiminut kahteenkin otteeseen yhtenä jääkiekon MM-kisojen viihdepäälliköistä. Lisäksi Oskari on suunnitellut sisältöä lukuisiin TV-produktio ja live-tilaisuuksiin. Oskarin ehdoton päätyö ovat kuitenkin PK-yritysten omat tilaisuudet, joissa hän on hauskuuttanut ja huolehtinut ohjelmistosta jo yli 2500 kertaa. Myös jatkossa Oskari on valmis tarttumaan niin suurten kuin pientenkin yritysten, yhteisöjen ja tapahtumien huvitushaasteisiin!

Oskari Palomäen toteutuksia teksteistä tapahtumiin mittatilauksesta.

  • Viihteelliset yritys- ja yleisötapahtumat
  • Yritys- ja firmakilpailut
  • Viihteelliset henkilö- ja yrityspakinat . Tarvitaan määrättyjä faktoja ihmisen ja yritysten historiasta, joiden pohjalta neulotaan verbaalisesti rikas kertomus. Tuetaan usein kuvamateriaaleilla.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai