Pasi Kaunisto

Pasi Kaunisto, lahjakas laulaja ja keikkatykki vuosien takaa on tehnyt comebackin alalle.

Kukapa ei muistaisi Pasin hittejä, jotka ovat jääneet elämään ja herkistävät edelleen kuulijansa; Lakeuden kutsu, Koskaan et muuttua saa, Sanat eivät riitä kertomaan, Nelostie, Tonavan aallot, Maa muuttukoon, Tanssi loppuun rakkauden jne.
Iloksemme hän keskittää osaamisensa ja upean tulkintansa nyt myös konserttisaleissa esittämällä klassisia sekä tunnelmallisia joululauluja.

"Koskaan et muuttua saa" oli vuonna 1968 laulaja Pasi Kauniston ensimmäinen albumi. Sanoista Pasi ei itse välittänyt, sillä muuttumista on tapahtunut koko ajan. Hän on ollut ahkera levyttäjä, albumeja on nyt yli 30 ja kehitystä laulajana on tapahtunut harppausaskelin kuluneiden kahden vuosikymmenen aikana.
Kirkkokonsertit ovat olleet muutaman vuoden Kauniston ohjelmassa. Viime aikoina taiteilija on uudistunut ja laajentanut ohjelmistoaan tälläkin alueella. Hän on laulanut mm. hengellisen levyn "Suo kohti Herrani", Isä meidän, tehnyt joululevyn; Lahjoista Parhain.
Pasin uusin äänite on hengellisiä lauluja sisältävä Herran nimeen-levy, joka ilmestyi helmikuussa 2017.

Pasi on osallistunut myös Syksyn Sävel kilpailuihin Toivo Kärjen kappaleella "Sanat eivät riitä kertomaan". Voiton myötä Pasi löi itsensä läppi suuren kansan tietoisuuteen. Yhteistyö Kärjen kanssa tuotti Kaunistolle myös muita hittejä. Lakeuden kutsun hitin myötä aukeni tie myös Argentiinan kansainvälisille tangofestivaaleille. Tangokonserteista viimeisin ulkomailla oli 2017 kesällä Aveyronissa Ranskassa Milanon Celebrathesione festivaaleilla.
Pasi Kaunisto on tänäkin päivänä yksi suomalaisen laulun ja laulelman kiintotähdistä. Tästä ovat osoituksena kymmenet konsertit "Suomalainen ilta" otsikon alla.
Monet ovat ne konsertit joihin hän on esiintymisellään saanut runsaan kuulijajoukon liikkeelle.
Tervetuloa viihtymään kauniin musiikin ja Pasi Kauniston tulkintojen pariin.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai