Tom Lindholm alias Tohtori Pekka Tuttava

Tom Lindholm alias Tohtori Pekka Tuttava

Kaikkien alojen asiantuntija, tohtori Pekka Tuttava Toijalan Näennäisyyden Instituutista


Armoitettu koomikko Tom Lindholm on tunnettu näyttelijä mm. TV- sarjoista "Kyllä isä osaa", ja "Kanttori Piiparinen Peräkamarin pojissa & Mooseksen perinnössä". Tom esiintyy yritystilaisuuksissa roolissaan: "Tohtori Pekka Tuttava Toijalan Näennäisyyden Instituutista, Toijala´s Global Innovativ ". Hän on kaikkien alojen asiantuntija, ja esittelee työpaikkasi tai tuotteesi aivan uudessa valossa niin että pesti "tuotekouluttajana" on saletti.
Koulutuksen/ luennon aiheina mm. Vanhan tiedon poistaminen aivoista, Hyttinen teknologiassa ja Parisuhteen kolmas pyörä.
Voit laittaa kutsuun esim. "X Oy:n uudet tuulet, tai X Oy:n tuotantokatsaus: "Professori Pekka Tuttava", jolloin asiakkaasi odottavat tylsää esitelmää.
Yllätysmomentti on taattu kun "Tohtori" tulee lääkärintakissaan, tukka pystyssä, pullonpohja silmälaseissaan, paljain jaloin ja alkaa esitelmän aiheesta kuin aiheesta, äänellä joka vakuuttaa yleisösi niin täydellisesti että taatusti saadaan takarivin pulputtajatkin hiljenemään ja fläppitaulu saa kyytiä. Takuuvarma nauruhermojen koettelija!
Suosituskesto: n. 30 min

Saatavissa myös teatteriversio väliaikoineen. Kysy kokonaisuudesta myyjiltämme lisää.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai