Petri Hankonen


Petri Hankonen on Piippolasta kotoisin, sittemmin Tamperelaistunut hipin oloinen hassu veikko joka vitsailee lavalla mm. Piippolan kovimmasta pelimiehestä, sivistyssanoista sekä kebabista. Petrin rauhallinen olemus lavalla tuo mieleen kaupunkiin eksyneen lumimiehen - karvainen ja hieman eksyksissä. Mutta suunsa avattuaan Petrin määrätietoinen tyyli tartuttaa naurun jokaiseen kuulijaan.

Petri seilaa aina hyvän maun rajoissa vaikeissakin tilanteissa ja oikean tilaisuuden tullen uskaltaa värittää myös viivojen yli, mutta niin että keikan jälkeen kaikille jää taatusti hyvä mieli. Petri ei tarjoile koskaan kädenlämpöisiä keitoksia,
Petri on sekä turvallinen että vaarallinen herrasmies ja katu-uskottava epäsetä, joka ottaa yleisön haltuunsa aina tilaajaan toiveet ja tilaisuuden luonteen taidokkaasti huomioiden.

Kirjava ura erilaisten opiskelu- ja työpaikkojen kanssa takaa sen, että aiheet voivat vaihdella niin insinööreistä parisuhteen kautta taitelijoihin.
Petri Hankonen on myös Uutisvuodon ja Villin Kortin käsikirjoittaja

Ja kaikesta on asiaa omakohtaisen kokemuksen kautta.
Petri on varma esiintyjä, joka tulee toimeen yleisön kuin yleisön kanssa olemalla oma itsensä ja naurattamalla oivaltavalla koomikalla.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Stand up koomikko
  • Streemaus- Livestream

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai