Petri Lehtinen

  PETRI LEHTINEN
  Petri Lehtinen on hyvin sanavalmis ammattijuontaja ja myyntihenkinen persoona joka on työskennellyt muun muassa risteilyisäntänä, sekä etelän lomakohteissa matkaoppaana. Petri on ollut myös Flight Academy- koulutuksessa ja saanut Stuertin koulutuksen, joten niin merihenkiset, kuin ilmailuun liittyvät teematapahtumat ovat hänelle tuttuja.

  Petri on monialaisen työhistoriansa ja koulutuksensa ansiosta erittäin kokenut ja ehdottoman myyntihenkinen, pitkän linjan ammattijuontaja ja puhetyöläinen, jolta Karaokenkin juontaminen käy sutjakkaan ammattitaitoisesti.

  Tapahtumaviikot, teematapahtumat, messut, juhlaillat, ilta- sekä päivätapahtumat, promootiotilaisuudet, yritystapahtumat, pikkujoulut, ja miksei lasten- ja perhetapahtumatkin ovat entiselle "Pallomeren Kapteeni Petelle" tuttuja juttuja.

  Lukuisat erilaiset tapahtumajuonnot, tapahtumaorganisoinnit, TV-esiintymiset ja laivatyövuodet risteilyisäntänä sekä viihdeosaston päällikkönä ovat tehneet Petristä halutun esiintyjän kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

  *Juontaja kruunaa tapahtumasi!*

  Hyvällä juontajalla on loistava tilannetaju, pilkettä silmäkulmassa, aurinkoinen luonne sekä selkeä puhetapa. Ammattitaitoisena juontajana Petri perehtyy aina etukäteen tapahtuman kulkuun, päivän aiheeseen, muihin esiintyjiin sekä yksityiskohtiin huolella, siten että hänellä on koko tapahtuman langat
  käsissään alusta loppuun asti.

  Olipa tilaisuutesi suuri taikka pieni, juontaja on usein se yksityiskohta, joka tekee tapahtumasta "oikean tapahtuman" ja antaa tapahtumalle sen arvokkuuden, jonka kukin tapahtuma aina ansaitsee.

  Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

  Palvelut

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai