PopTenorit

  PopTenorit: Pepe Willberg , Petri Laaksonen & Fredi

  Kolme komeaäänistä musiikin ammattilaista panevat itsensä täysillä peliin.
  Yhdessä nämä ” Poptenorit ” tulkitsevat suomalaisten tämän päivän ja menneiden vuosien suosikkisävelmiä kolmiäänisen komeasti, herkkyyttä ja huumoria unohtamatta.

  PopTenorit sukkuloi ohjelmistossaan kuudella vuosikymmenellä, musiikkityylistä ja paikasta toiseen. Fredi, Petri Laaksonen ja Pepe Willberg yhdistävät tulkinnoissaan oopperaklangin ja rockin rutinan.
  PopTenoreilla on jykevä tausta. Fredi on kunnostautunut monipuolisena iskelmäjättinä, jonka repertuaariin on mahtunut uhmakasta folk-hyminää kuin liukasta käännösdiskoa. Hän on ollut myös mukana television Kivikasvot-sarjassa, kabareessa ja komediateatterissa.
  Läpimurtonsa Täällä Pohjantähden alla -laululla tehnyt Petri Laaksonen on toiminut kuoronjohtajana ja kuorolaulajana.
  Pepe Willbergin historia ylettyy aina 1960-luvun alun Islandersiin ja Jormasiin ja sittemmin tehdastyövuoron mittaisia mammuttikeikkoja vielä 1970-luvun alussa puskeneeseen Pepe & Paradiseen.
  PopTenorit voi helposti tulkita musiikkia laidasta laitaan. "Liikumme kevyesti kuudella vuosikymmenellä. Miehet ovat olleet eri tilanteissa ja puuhanneet eri musiikinlajien kanssa ja saaneet sitä kautta vankkaa kokemusta."

  Kaikilla jäsenillä on pop- ja oopperamusiikkia hyödyntävä tausta. PopTenoreissa on nykymusiikille harvinaista metallista klangia. On harvinaista, että kolme tällaisen äänen omistajaa osuu yhteen. Metallisuus ja suorat äänet mahdollistavat sen, että esiintyjät ovat voineet rakentaa hienon kolmiäänisen soundin isoilla ajoituksilla korkealta, mutta myös hiljaa.
  PopTenorit haluavat herättää ihmisissä tunnelmia ja tuntoja. Syvältä ihmisiä koskettava musiikki ja siihen liitetty äärimmäisen riehauttava ja iloinen tunnelma on parasta, mitä he voivat yleisölle antaa.

  Ohjelmisto on kasattu trion omista suosikeista.

  Konserttien palaute on ollut suorastaan ylistävä. Tunnelmat vaihtuivat kyynelistä nauruun. Yleisö lauloi ja innostui konserttisaleissa jopa tanssimaan musiikin mukana.

  Musiikin johto Olli Ahvenlahti.
  Sovitukset on räätälöity erityisesti tätä kokoonpanoa varten.

  Ohjelma sisältää suomalaisia ja ulkomaisia viihde- ja laulumusiikin helmiä:
  suomalaisia sävelmiä
  sykähdyttäviä serenadeja
  italialaisia balladeja
  Beatles- ja Elvis- parhaimmistoa
  amerikkalaisia " evergreenejä "
  Pepen, Petrin ja Fredin hittejä vuosien varrelta

  Konsertti takaa unohtumattoman musiikkielämyksen kaikenikäisille, niin naisille kuin miehillekin. Musiikki siirtyy sujuvasti tunnelmallisista teemoista vauhdikkaaseen menoon. Luvassa on myös huumorilla höystettyjä yllätyksiä.

  PopTenorit tekevät myös joulukonsertteja.

  Palvelut

  Avainsanat

  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki
  • Pop- Rock

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai