Professori Bluffo

Professori Bluffo on ehkä Suomen monipuolisin viihdyttäjä.

Professori Bluffo on ehkä Suomen monipuolisin viihdyttäjä. Taikuri, kymmenien hahmojen erikoismies, muusikko, koomikko ja kaiken lisäksi vielä professori.

Puuttuuko tilaisuudesta kunnon oluttynnyri? Vai ovimiehen paikalta jättikokoinen sulttaani? Tai miten olisi Ahtisaari vieraana? Bluffo voi myös kulkea tapahtumassa erilaisiin isoihin .asuihin/rooleihin sonnustautuneena, eli koko päivän ohjelma. Ehkä sittenkin taikashowlle olisi paikkansa juhlassa?

Taikashow koostuu talk-show -osuudesta sekä muutamista illuusiotempuista. Bluffo on erikoistunut tuottamaan yksilöllisiä ohjelmakokonaisuuksia, joissa esitys perustuu ennalta sovittuun, esim. firman, tuotteen tai teeman ympärille.

Vaihtoehtona myös koko perheen sirkuskonsertti joka on noin tunnin mittainen esitys sirkusaiheisia lauluja, musiikkia, suuria illuusiotemppuja sekä klovneriaa ja sirkusnumeroita. Tässä mukana on myös nuoria sirkusalan taitajia sekä 5-miehinen orkesteri.

Entä orkesteri? Bluffo´s Band tai Bluffo´s Bierstube Band - aitoa saksalaista olutmusiikkia. Katso tiedot alla.
Ohjelmisto on joustavasti sovitettavissa kaikenkokoisiin ja -luonteisiin tapahtumiin. Siitä nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin - ja tottakai yleisö saa osallistua taikojen tekoon avustajina.


Kaikki järjestyy, kun repäisevän hauska Prof. Bluffo pistää vieraisiin vipinää.


Bluffo´s Band viihdyttää tyylikkäästi tanssimusiikilla tai vaikkapa jazzilla tai lattarisävelmillä. Tarvittaessa musiikki suunnitellaan esim. tietyn teeman ympärille. Ohjelmisto ja show suomen lisäksi englanniksi ja saksaksi.

Prof. Bluffo on monitoimimies - trubaduuri, solisti, huuliharpunsoittaja tai vaikkapa tilaisuuden teemaan sopiva spesiaalihahmo.

Prof. Bluffon sooloesitys on koominen yhden miehen taikashow. Se tarjoaa riemastuttavan verbaalin ilotulituksen. Esityksessä "kiusataan" myös sopivasti vapaaehtoisia avustajia. Esitys sujuu niin ruotsiksi kuin englanniksikin.

Bluffo´s Bierstube Band - loihtii tilaisuuteesi aidon saksalaisen oluttupafiilingin.

Bluffo´s Band on myös SHOWORKESTERI. Kun yhdistämme orkesteriin Professori Bluffon estradielementit, saamme kokonaisvaltaisen esityksen tanssiparketille, näyttämölle tai vaikkapa ulkoilmaan kulkueeksi.

Bluffo´s Band viihdyttää tyylikkäästi tanssimusiikilla tai vaikkapa jazzilla tai lattarisävelmillä. Tarvittaessa musiikki suunnitellaan esim. tietyn teeman ympärille.

Ohjelmisto ja show suomen lisäksi englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai