Rich Lyons

Mitä siitä tulee kun amerikkalainen stand up -koomikko muuttaa Suomeen? No, vähän niin kuin turkulainen Helsingissä, eli ihmeteltävää on tavoissa ja tekemisissä riittänyt jo yli kymmenen vuotta. Rich Lyons on yrittänyt totutella suomalaisille tavoille ja sisäistää tätä ainutlaatuista korpikulttuuria mutta koville ottaa, edes suomen kieli ei vielä taitu, mutta ei se mitään, - suomalaiset ovat niin vieraanvaraisia että ovat opetelleet amerikankielen ja siksi voimme nauttia Richin esityksestä ja nauraa vapaasti itsellemme!

Rich Lyons was born and raised in New York, Rich Lyons is Finland\'s premier English speaking stand up comic. He also used to be a "vatsastapuhuja" until his wife changed his diet and refused to give him Mexican food. Married to a Finn, his comedy centers on the cultural differences between Finland and the U.S. with subjects running the gamut of food, television, Tarja Halonen, George Bush, Bill Clinton, airplanes, cab drivers, computers, unemployment, Finnish drinking, karaoke, sauna, childbirth, Steven Spielberg, Robert DeNiro, Michael Jackson and much, much more.

In his years in Finland he's written for television including the ten episode sit-com Tulta Päin and he's been featured on such programs as 45 Minuuttia and Ihana Aamu. His other talents include music; apart from being a solo keyboard player & vocalist he is the front man for his own Rock & Roll/Rhythm & Blues Band, Live Bait. Note: He loves Finland but his next wife is definitely going to be from Tahiti.

Kielet

  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Stand up koomikko

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai