Magikoomikko Risto Leppänen

Tämä suomalainen tapahtuma onnistuu pandemiasta huolimatta!
Tämä pandemiakausi on vaikea meille kaikille pelolla, rajoituksilla ja epävarmuudella. Nyt enemmän kuin koskaan meidän on pysyttävä yhdessä ja tuntea yhtenäisyyttä. Mutta miten voimme tehdä sen, koska emme voi kokoontua yhteen? Lähellä ja kaukana -esitys on yksi mielenkiintoinen vastaus tähän tarpeeseen.
Esityksessä luomme (live- ja virtuaalinen yleisö) yhdessä kokemuksen, jossa kaikki voivat vaikuttaa lopputulokseen! Esitys on täynnä taikaa, yllätyksiä, huumoria, musiikkia ja naurua.

Suora yleisösi nauttii yhdestä ylellisimmistä loungekomplekseista ja runsasta illallista aivan Helsingin sydämessä. Virtuaalinen yleisö voi osallistua interaktiivisten ja kiinnostavien ratkaisujen avulla. Tarvittaessa tähän tapahtumaan voi osallistua myös 100% virtuaalisesti.
Lähellä ja kaukana -kohdassa taika ja tekniikka kohtaavat luodakseen unohtumattoman illuusion läheisyydestä ja yhteydestä - ylittäen kaikki rajat. Se sisältää 60 minuuttia palkittuja hämmästyttäviä hetkiä, vuorovaikutusta ja kohottavaa hauskaa, jota me kaikki tarvitsemme näinä aikoina.
Tarve olla yhteydessä henkilöstöön ja asiakkaisiin ei näinä aikoina ole hävinnyt, itse asiassa se on lisääntynyt. Lähellä ja kaukana on hienostunut ja turvallinen tapa hoitaa kaikenlaisia yritystapahtumia. Myös sponsorit voidaan integroida esitykseen erittäin mieleenpainuvalla tavalla. Esitys voi olla myös erinomainen lisä tärkeisiin yksityisiin juhliin.
Yhdistämme ryhmäsi, suorana ja online-tilassa, turvallisella ja viihdyttävällä tavalla. Lähellä ja kaukana, missä tahansa.

Olemme erittäin tyytyväisiä lähietäisyyksiisi kodinlähetysjuhlaamme. Osallistujat ovat saaneet paljon kiitosta rehevästä ja miellyttävästä esitystyylistäsi. Taikutemput, jotka teit, olivat todella ammattimaisia ja laadukkaita.
Mikko Korkea-aho, IT-johtaja Nordea Suomi
Tämän vuoden Crayfish Online -tapahtuman 2020 ehdoton kohokohta! Risto ymmärsi täydellisesti kuinka olla vuorovaikutuksessa online-yleisön kanssa koko esityksensä ajan!
Yksi Euroopan johtavista pankeista (NDA-rajoituksia sovelletaan)

Magikoomikko Risto Leppäsen esityksissä yhdistyvät taikuuden mystisyys ja lennokas huumori. Useasti palkittu taikuri on esiintynyt mm. lukuisien alojensa johtavien liikeyritysten asiakas- ja henkilöstötilaisuuksissa, televisiossa sekä yksityisten ja yhdistysten juhlissa ympäri Suomea.

Taikuuteen Leppänen tutustui jo neuvolassa, jonka lapset tuntevat paikkana, jossa piikitetään ja tehdään muuta epämukavaa. Kuuden vuoden iässä Leppäselle jäi sieltä käteen kuitenkin jotain muutakin kuin laastari. Risto näki ensimmäistä kertaa elämässään taikurin, joka sai käsittämättömällä tavalla kyyhkysiä ilmestymään tyhjästä. Esityksen sytyttämä kiinnostus johti pian määrätietoiseen harjoitteluun, jonka tuloksia nuori taikuri esitteli ensimmäistä kertaa esikoulussa.

Risto Leppäsen ohjelmakokonaisuuksissa taikuus ja lennokas tilannekomiikka kohtaavat tavalla, joka ei jätä kylmäksi. Tavoitteena on aina saada katsojat viihtymään ja kokemaan sama lapsenomaisen hämmästyksen tunne, joka aikanaan täytti tulevan taikurin mielen.

- Näyttämötaikuuden PM-pronssia 2011-
- Näyttämötaikuuden Suomen Mestari 2011-
- Lähitaikuuden Suomen Mestari 2009-
- Ravintolataikuuden Suomen Mestari 2007-

Nyt uutta!
Risto ja muusikko/näyttelijä Miina Juulia tekevät yhteisiä ohjelmanumeroita, joissa harvemmin Suomessa nähtäviin illuusiotemppuihin yhdistyy energisellä tavalla musiikki ja komiikka. Kaksikko esitteli näitä keväällä
menestyksellä New Yorkissa ja Floridassa. Illuusiotemput kauniin avustajan kanssa ovat hyvä mauste myös yritystilaisuuksiin, joihin kaivataan hieman näyttävää "Las Vegas -meininkiä" !

KATSO RISTON ESITE

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai