Rivo ja Raivo - Tuomiopäivän rakentajat

  SYKSYN 2018 UUTUUSKOMEDIA "Rivo ja Raivo - Tuomiopäivän rakentajat" nyt tunnin mittaisena erikoisversiona yritystarpeisiin.

  Suomea rakentavat virolaiset. Myös tallinnalaiset Rivo ja Raivo päättivät, että on tullut aika siirtyä maukkaampien urakoiden pariin.

  Varsinaista rakennusalan osaamista ei kummallakaan ole, mutta eihän kukaan ole seppä syntyessä?! Luovuudella, ennakkoluulottomuudella ja korvaavia ratkaisuja keksien selvitään sekä putkiremonteista että julkisivurappauksista, keittiöiden ja mökkien ehostamisesta puhumattakaan. Vai selvitäänkö? Suomalaisten varuillaanolo ja rakennusalan tiukat määräykset saavat ukot melkein kaipaamaan kotiin.

  Tilannehan ei ole uusi: lähdettiin Suomestakin aikoinaan Ruotsiin – kuka Volvon, Saabin tai Maraboun tehtaille töihin.

  Virolainen aktiivimalli ei tunne kunta- eikä valtionrajoja – siellä ahkeroidaan, missä urakka pilkottaa! Mutta riittäkö kotiväelle kerran kuussa lähetetty palkkashekki, ja miten saadaan kulumaan pitkät ja yksinäiset illat?

  Tule nauramaan itsesi purkukuntoiseksi tämän uudenkarhean komedian parissa! Takuumme kattaa naurut vähintäänkin kerran minuutissa, ja kaikille esityksen aikana tai jälkeen urakkasopimuksen solmineille 10% alennus!

  Ollaanko taloyhtiöissä valmiina? Rivo ja Raivo ovat jo ovella...

  Käsikirjoitus ja ohjaus: Antto Terras
  Näyttelee: Juha Suihko ja Jaakko Loukkola
  Paketissa mukana myös ääniteknikko.

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai