Robin Rekku & Bob Katti

Robin Rekku & Jekkuorkesteri
Robin Hund & Hans Glada Orkester

Yhtye soittaa svengaavaa lastenmusiikkia joka soveltuu koko perheelle.
Ohjelma räätälöidään sopivaksi kaikenikäisille lapsille konserttin jossa on vauhdikkaita sekä rauhallisempia hetkiä.
Lapset saavat osallistua aktiivisesti laulun, liikkumisen sekä rytmiikan kautta. Mikään tilaisuus ei ole liian pieni tai suuri.

Robin Rekku & Jekkuorkesteri julkaisi albumin nimeltä ”Hundar och katter” keväällä 2012, sekä albumin nimeltä "Med dunder & brak" syksyllä 2013. Keväällä 2014 ilmestyi ensimmäinen suomenkielinen levy, nimeltään "Kaikki mukaan hyppimään"

Vastakirjoitettu musiikki sekoittaa kasvatuksellista sanomaa sekä huumoria. Robin Rekku painottaakin että on hyvä tuoda esiin tärkeä sanoma hauskalla tavalla. Tämä musikaalinen elämys keskittyy koiriin sekä kissoihin. Jotkut meistä ovat koiria, toiset kissoja. Me olemmekaikki erilaisia, mutta yhtä arvokkaita.

Robin Rekku & Jekkuorkesteri esiintyy useimmiten duona; Robin Rekku & Bob Katti. Käytännössä tämä tarkoittaa kahta laulajaa sekä yhtä kitaristia. Pojilla on kuitenkin mukanaan PA-laitteet ja loput orkesterista löytyvät kovalevyltä (joka myös on mukana). On toki myös mahdollista tilata Robin Rekkua & Bob Kattia oikean orkesterin kera.

Robin Rekkua esittää Tomas Järvinen ja Bob Kattia esittää Henrik Strang. Tomas on koulutukseltaan YH Kulttuurituottaja, taidehallinnon maisteri, Sibelius akatemian jatkoopiskelija ja työskentelee toiminnanjohtajana nuorisoliitossa. Henrik on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, ja työskentelee luokanopettajana sekä muusikkona. Kummatkin ovat työskennelleet musiikin parissa jo 20 vuotta.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai