Saija Palin

"Tarvitsetko tilaisuuteenne juontajan, joka ammattilaisen tavoin suoriutuu varmoin ottein luoden samalla rennon ja aidon tunnelman säteilevällä olemuksellaan?"

Tilaisuuden juontajalla on erittäin tärkeä rooli. Hän luo oikeanlaisen ja tilanteeseen sopivan tunnelman, joka on pohjana vieraiden ja asiakkaiden viihtyvyydelle.

Juontaja myös vapauttaa tilaisuuden järjestäjän keskittymään olennaiseen -esimerkiksi seurustelemaan vieraidensa kanssa.

Kiinnostava, sanavalmis ja säteilevä

Valitsemalla tunnetun persoonan juontajaksi, tilaisuuden suosio nousee ja siitä tulee kiinnostavampi vieraiden silmissä.

Saija Palin on paitsi kokenut ja ammattitaitoinen juontaja myös valloittava ja säteilevä persoona. Saija luo läsnäolollaan aidon ja iloisen tunnelman jokaiseen juontamaansa tilaisuuteen.

Referenssit puhuvat puolesta

Saijan juontajan kokemusta tilaisuuksissa ja tapahtumissa käyttäneet yritysjohtajat kehuvat kilvan hänen ammattitaitoa ja valloittavaa persoonaa.

Työhistoria:

 • 2008-2009 Salatut Elämät-sarja (MTV3) Niina Kanervan rooli.
 • 2007-2009 HC TPS Business Clubin juontaja
 • 2006 Tangomarkkinoiden juontaja, MTV3 suorat lähetykset
 • 2005-2006 Radio Auran Aaltojen juontaja
 • 2005 Elixir MTV3
 • 2000-2009 Useita messu-, muotinäytös ja yritystapahtumien juontoja

  Asiakkaita mm:

  Turun Sanomat, Tunturi Oy ltd, VR, Tallink Silja Oy, UPM, Toyota Auto Finland Oy, Helsingin Pörssi, Helsingin ja Turun Osuuskauppa, Naantali Spa, Finnair Oyj, Lumene Oy, Würth Oy, Ylläs Ski, Itella Oyj, Kodin Ykkönen, Maskun Kalustetalo Oy

  YRITYSTILAISUUDET JA -JUHLAT, MESSUT, GAALAILLAT, KIERTUEET YM. EDUSTUSTEHTÄVÄT

  Oli tilaisuutesi mikä tahansa, varmista onnistuminen ja valitse huippujuontaja!

Kielet

 • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai