SALLAD Suomen terveellisin bändi

SALLAD Suomen terveellisin bändi

Sallad on pitkään yhdessä soittanut bändi, joka koostuu kokeneista ja monipuolisista muusikoista, ja on noussut yhdeksi maan halutuimmista bilebändeistä. Sallad on keikkaillutt lukuisissa yritysjuhlissa, häissä sekä festivaaleilla ja laivoilla.

Orkesteri tunnetaan huimasta muuntautumiskyvystä: energisen nykypopin ja rockin lisäksi lanteita keinutetaan espanjaksi ja portugaliksi lauletuilla lattareilla sekä haluttaessa perinteisemmällä tanssimusiikilla. Sallad onkin useiden ohjelmatoimistojen luottoyhtye. Bändin vierailevina solisteina ovat käyneet mm. Pete Parkkonen, Diandra, Anna Puu ja Paula Koivuniemi.

Sallad tunnetaan rakkaudestaan musiikkiin ilman rajoja, orkesteri soittaa niin uudemmat kansainväliset bilebiisit kuin vuosien takaiset megahitit, oli kyse mistä tyylilajista tahansa. Ohjelmistosta löydät mm. rockia, poppia, discoa, soulia, lattaria, perinteistä tanssimusiikkia, jazzia, funkia, joista valitsemme musiikkia yhdessä kanssasi tilaisuuteesi sopivaksi.

Henna Juvonen, laulu
Henna on monipuolinen laulaja, jolta luonnistuu niin viimeisimmät lattaripopit kuin vanhemmat klassikot. Henna lietsoo mielellään loppuillan yhteislauluhetkiä, ja keikkojen lisäksi laulattaa arkisin myös muita laulajia laulunopettajana. Hän täydentää aiempaa laulupedagogin koulutustaan tällä hetkellä Complete Vocal Institutessa Kööpenhaminassa. Hennan muita projekteja ovat mm. MIAU-yhtye, biisinkirjoittaminen sekä freelance-keikkailu.

Luis Herrero, laulu
Suomalais-espanjalainen Luis on musiikillinen monitaituri, jolta onnistuu loistava laulaminen, haitaritaiturointi, basson- sekä kitaransoitto milloin vain, usein jopa samaan aikaan! Luis on kokenut muusikko, jolta lähtee helposti käyntiin lähes mikä tahansa toivebiisi ja basistina hänet voi tunnistaa myös Jarkko Martikaisen ja Mariskan yhtyeistä sekä mm. Jenni Vartiaisen Ihmisten edessä-levytyksestä.

Jussi Liimatainen, koskettimet
Jussi on yhtyeemme pianomaestro, synavelho ja stemmataituri. Jussilta luonnistuu niin alkuillan pianotunnelmointi kuin loppuillan bilesynatykitys, aina tyylillä. Jussin samettinen stemmalaulanta maustaa myös useimpia biisejä. Jussi soittaa Anna Puun bändissä, ja on myös esiintynyt seuraavien artistien kanssa: Diandra, Tuure Kilpeläinen, Anna Abreu, Aurora. Hän on myös toiminut pianistina KOM-teatterin sekä Hämeenlinnan kaupunginteatterin produktioissa.

Toni Lunden, kitara
Jos laitat kaikki maailman kovimmat kitaristit yhteen ja lisäät siihen hieman vaaran tuntua ja räjähtävää energiaa, saat lopputulokseksi Toni Lundenin. Kitaristimme Toni saa bilettäjät riehumaan rokkibiisien aikana, mutta myös huokaisemaan ihastuksesta iisimpien kappaleiden kitaratunnelmoinnista. Toni on soittanut mm. seuraavien artistien kanssa: Jukka Poika, Pauli Hanhiniemi, Tomi Metsäketo, Sani, Marion Rung.

Pasi Huttula, basso
Lehtori Huttula on orkesterimme rytminen selkäranka, jonka bassogroove suorastaan kiskoo tanssilattialle ja tilaisuuden tullen Pasin bassosoolotaiturointi ihastuttaa myöhäisillasta. Pasi on kokenut basisti ja opettaa myös tulevia basisteja ja muusikkoja. Hän on soittanut mm. seuraavien artistien kanssa: Sani, Mikko Leppilampi, Esa Nummela, Pauli Hanhiniemi.

Jari Salminen, rummut
Jari on bändimme monipuolinen rytmivelho, jonka soitto saa bailukansan riehaantumaan täysillä, oli kyse rokkipaahdosta kuin bilegroovesta. Jari on virtuoosimainen multirumpali, jolta lähtee oikeastaan mikä tahansa toivebiisi, ja myös mikä tahansa puujalkavitsi. Jari kiertää maailmaa stadionkeikoilla Poets of the Fallin rumpalina ja soittaa myös Anna Puun bändissä. Jari on soittanut ja levyttänyt mm. seuraavien artistien taustalla: Paleface, Kaija Koo, Chisu, Olavi Uusivirta, The Crash.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai