Sanna Laitinen


HEMMETIN HYVÄ JUONTAJA
Sanna Laitinen on live- ja virtuaalitapahtumajuonnon sekä studiojuonnon rautainen ammattilainen.

Onko lähi- tai virtuaalitapahtumasi, tai videotuotantosi, vailla ääntä ja juontajaa, joka hallitsee haastavimmatkin aihekokonaisuudet sujuvasanaisella asenteella ja ammattitaidolla? Etsitkö edustavaa puhujaa luomaan juuri oikeanlaista tunnelmaa tilaisuuteesi ja viemään tapahtumaa soljuvasti eteenpäin?

Sanna Laitinen on sporttinen, kokenut ja luotettava tapahtumajuontaja, joka levittää iloa ympärilleen juonnoillaan ja spiikeillään, vakuuttaa yleisön asiasta kuin asiasta. Sannalla on hämmästyttävä taito inspiroida ja innostaa tapahtumayleisöä ja välittää viestisi tehokkaasti.

Sannan erikoisalaa ovat yritysjuhlien juontaminen, messujen lavamoderoinnit ja kumppanihaastattelut, sekä juhlavat iltagaalat. Fasilitointi virtuaalitapahtumissa on niin ikään Laitisen erityisosaamisaluetta. Erilaiset videotuotannot ja suorat lähetykset ovat Laitisen suoranaisia intohimon kohteita.

Tutustu tarkemmin juontopalveluihin alta ja ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva juontopaketti.

Juontopalvelut
Yritystapahtumat henkilöstöjuhlista, iltagaalasta ja seminaareista virtuaalisiin kokoontumisiin ovat tärkeä osa yritysten sisäistä ja ulkoista toimintaa. Voit jättää tilaisuuksien fasilitoinnin ja juontotyöt huoletta Sannan hoidettavaksi ja keskittyä nauttimaan itse tapahtumasta!


Gaalat
Iltatilaisuudet ja gaalat ovat arvokkaita tilaisuuksia, joissa tunnelman luominen ja sen kannattelu ovat tärkeässä osassa. Kuuluuko gaalaan myös palkitsemistilaisuus? Sanna Laitinen on kokenut gaalajuontaja, joka saa jokaisen vieraan tuntemaan olonsa tervetulleeksi juhlavaan iltaan.


Messut
Messuilla tärkeintä on luoda vuorovaikutus messuyleisöön ja tarttua eri aiheisiin innostavasti ja vakuuttavasti. Messuilla etenkin paneelien ja lavaohjelman moderointi on tärkeässä roolissa. Sannan positiivisella asenteella oikeanlainen tunnelma tarttuu vaativampaankin yleisöön.
Muut tilaisuudet
Kokenut juontaja valmistautuu huolellisesti ja ottaa haltuun tapahtuman kuin tapahtuman. Ota rohkeasti yhteyttä jos etsit osaavaa juontajaa tilaisuuteesi.

Kielet

  • Englanti Englanti

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai