Sari Aalto

Vatsastapuhuja Sari Aalto

Suomen suosituin vatsastapuhuja ja TikTok-superstara sometähti Sari Aalto valloittaa hulvattoman räiskyvillä esityksillään! Rakastetulla somepersoonalla on 6 miljoonaa seuraajaa nuorten suosimassa TikTok-videoyhteisössä. Lavashow’ssaan Sari yhdistää raikkaalla tavalla stand upia ja koomista vatsastapuhumista: kaiken ikäiset katsojat nauravat äimistyneenä, kun Sari muuttaa yleisöstä valitsemansa avustajan eläväksi vatsastapuhujannukekseen, tai kun lavalle nousevat pistämään parastaan hulvattomat nukkehahmot Simpanssi-Anssi, Oskari Olematon ja aidon kokoinen strutsineito Lulu. Sari tuli tunnetuksi Talent Suomi -tv-ohjelmassa, ja hänen hauskat nettivideonsa ovat keränneet yli 50 miljoonaa nettiklikkausta ympäri maailman. Esitysten jälkeen Sari pitää mielellään Meet & Greetin jakaen fanikortteja.

Sarin erityisalaa ovat hauskat koko perheen esitykset, jotka tempaavat mukaansa kaiken ikäiset katsojat. Myös Sarin lastenshowssa riemua ja vauhtia riittää!
Sari Aalto on Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naispuolinen vatsastapuhuja.
Sari on kiertänyt esiintymässä lapsille ja aikuisille niin Suomessa, Ruotsissa, USA:ssa kuin Japanissakin.

Esitys on kestoltaan noin 20 minuuttia, ja se on saatavilla myös suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Eläväinen esitys sisältää hulvattomien nukkien rinnalla myös laululeikkejä, taikatemppuja ja höpsöjä avustajanumeroita.

Kysy myös riemastuttavaa jättisaippuakupla-ohjelmanumeroa!

Sarin mukana kulkee langaton äänentoisto ja kaikki muu esitykseen tarvittava.
Esitys voidaan toteuttaa niin jumppasalissa kuin pienemmässä kerho- tai luokkahuoneessakin, eikä erityisiä teknisiä vaatimuksia ole.

Halutessanne Sari järjestää esityksen jälkeen lapsille työpajan, jossa syvennytään esityksen teemoihin draamaleikkien avulla tai valmistetaan omat, helpot sukkanuket ja opitaan vatsastapuhumisen alkeita.

Sekä Simpanssi Anssin syntymäpäivä, että Höpö-höpö show ovat molemmat saatavilla myös täyspitkinä 40 minuutin mittaisina teatteriesityksinä. Esityspakettiin kuuluu kaikki tarvittava: oma äänentoisto, taustalavasteet ja kevyt valolaitteisto.

Sari esiintyy mielellään myös aikuisyleisöille! 20 minuuttinen esitys sopii erinomaisesti aikuisten tilaisuuksiin, joissa halutaan nähdä jotain aivan uutta ja nauraa hyväntuulisille ja yllättäville jutuille, ilman navanalushuumoria tai muita mauttomuuksia.

Kerro toiveistasi ja pyydä tarjous!

Ps. Kaikkien esitysten jälkeen Sari jakaa aina mielellään katsojille fanikortteja ja ottaa heidän kanssaan kaverikuvia.

Sari on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK)

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai