Shirley Sparks

CLASSIC JAZZ WITH HOLLYWOOD GLAMOUR

Upeaääninen, kansainvälisen tason laulajatar Shirley Sparks on erikoistunut amerikkalaiseen 1900-luvun alkupuolen Classic Jazziin.
Shirley Sparksin repertuaariin kuuluu hienoimpia jazzstandardeja ja vintagemusiikin helmiä The Great American Songbook -ohjelmistosta.

Hollywood glamour -henkiset esitykset huokuvat nostalgiaa ja lumoavat kuulijansa vivahteikkailla ja tunnelmallisilla tulkinnoilla.

Shirley on esiintynyt näyttelynavajaisten, gaalaillallisten, pikkujoulutapahtumien, lukuisten kirkkokonserttien ja yksityistilaisuuksien lisäksi mm. Lontoossa Savoy-hotellissa ja Oriole-yökerhossa.


- Shirleyn suosittu "The Great Gatsby" -konsertti sisältää tunnelmallisia balladeja ja iloisia Charleston-lauluja kuohuvalta 1920-luvulta.
- "The American Dream" ohjelmisto koostuu hienostuneista jazzstandardeista ja 1900-luvun alkupuolen Classic Jazzista, säveltäjäniminä mm. Cole Porter, Irving Berlin, Hoagy Carmichael, George ja Ira Gershwin.
- "Softly, with Feeling - Peggy Leen lauluja ", Shirley yhdessä Antti Sarpila Swing Bandin kanssa tulkitsee legendaarisen Miss Peggy Leen lauluja vuoden 2020 keväällä ensiesityksensä saavassa juhlakonserttisarjassa.
- "Magical Christmas" -joulukonsertissa kuullaan upeita amerikkalaisia vintagejoululauluja.
- 1920-luvun lisäksi on myös lukuisia muita teemasettejä kuten Valentine’s Day, Exotic Evergreens, Masquerade, Swing to Dance, 1950-luku.

Shirleyn esityksiä voidaan luonnehtia eleganteiksi, lämminhenkisiksi ja melodisiksi, ja ne sopivat erinomaisesti myös kansainvälisille yleisöille. Laulut ovat englanninkielellä.


Kaikki konsertit voidaan esittää joko kokoonpanolla laulu + piano tai laulu + swing band.
Antti Sarpilan lisäksi Shirley tekee yhteistyötä lukuisien eri pianistien kanssa.
On myös mahdollista esiintyä vierailevana solistina näillä ohjelmistoilla muiden yhtyeiden kanssa.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai