Stand Up Kokit

Suomen hauskimmaksi erikoisohjelmaksi mainittu Stand up- Kokit on monipuolinen ja vauhdikas naurupaketti. Täynnä tiivistä stand up- ja vitsitykitystä. Yleisö napataan musiikkiin mukaan kun tutut biisit on sanoitettu uusiksi. Eikä tässä vielä kaikki. Vaikka kaikki nauraa jo ihan kippurassa, tulee yllätys vielä kerran. Paikalle saapuvat julkkikset, ja presidentit, Sauli, Tarja ja Putin, ja show huipentuu loistavaan imitointiin.

Yleisö luulee kokkeja juhlan henkilökuntaan kuuluviksi.

Kokit näyttäytyvät yleisölle käydessään tarkastamassa onko kaikki kunnossa ja kertovat ruokalistasta jotakin jonka ovat ottaneet selville oikeilta kokeilta. Stand Up Kokki kiertee pöydissä ja kertoo juttuja pöytäkohtaisesti.

Kun sopiva hetki koittaa Kokki ottaa mikin ja kysyy yleisöltä maistuiko ruoka ja yllätyksenä kaikille Stand up-show alkaa.

Toinen yllätys tulee kun Kokki juoksee ovelle ja nappaa mukaansa Rokki- Kokin (Halla-Ahon Tapsan) , joka virittää tunnelman kattoon rokkikitarallaaan.Rokkien jälkeen Stand Up Kokki palaa ja tykitys jatkuu kun kokki näyttää juhlista ottamiaan julkkisten kuvia ja kertoo heistä juttuja imitoiden.Välillä parodioidaan tuttuja biisejä -kunnes kännykkä soi -ja kokille ilmoitetaan Tasavallan Presidentin tulevan juhlaan- Porilaisten marssi kajahtaa kitaralla ja Sauli saapuu.

Yllätyksellinen hyvin rytmitetty show-kokonaisuus joka toimii . Kesto 30-40 min.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Koomikko

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai