Suomispektaakkeli

  SUOMISPEKTAAKKELI

  Kansalle tarjoillaan hengästyttävän hauskaa viihdettä, kun Suomispektaakkeli valloittaa estradit ympäri railakkaasti juhlivan Suomen! Suomispektaakkeli on hulvaton sketsimaraton, jonka aikana käydään läpi maamme koko historia täysin ennen näkemättömällä tavalla. Kuka olikaan Suomen ensimmäinen ihminen, ja kuinka hän päätyi pitämään majaansa täysin asumiskelvottomissa arktisissa olosuhteissa? Miten Maamme-laulun sanat oikeasti syntyivät? Entä kuinka satavuotinen historiamme muuntuu henkeäsalpaavan jännittäväksi jääkiekko-otteluksi? Historiakatsauksen lisäksi spektaakkeli ryöpyttää lavalle nykypäivän mediahahmoja Donald Trumpista Arman Alizadiin, ja kaikille muistetaan kumartamisen ohella myös pyllistää – tosin pääasiassa vain ja ainoastaan pyllistää. Unohtaa ei sovi myöskään esitystä varten itse sävellettyjä laulu- ja show-numeroita.

  Esitys soveltuu lähtökohtaisesti mihin tahansa rentoon ja vapaamuotoiseen juhlatilaisuuteen, mutta erityisen hyvin ilo irtoaa esimerkiksi firmojen pikkujouluissa, ravintolaympäristöissä tai teatterisaleissa. Esitys kestää hieman yli tunnin sisältäen lyhyen väliajan, mikä mahdollistaa yleisölle pienen hengähdystauon naurun ilotulituksen keskellä.

  Suomispektaakkelin työryhmän muodostavat kolme näyttelijää: Harri Penttilä, Tanja Järvinen ja Riku Lempinen. Kolmikon vankka kokemus ammattiteattereista, tv-viihteestä ja musiikkikuvioista takaavat yleisölle viihdyttävän illan, joka jää mieleen hykerryttämään vielä pitkiksi ajoiksi. Esityksen on ohjannut Timo Järvelä, joka on toiminut jo vuosia Yle TV2:n kulttimainetta nauttivan Satuhäät-ohjelman ohjaaja-käsikirjoittajana.

  Tämä esitys on taatusti jotain sellaista, mitä et koskaan ole nähnyt. Mopot keulivat, suut loksahtavat auki ja sali täyttyy hillittömästä hirnumisesta - kysehän ei voi olla muusta kuin spektaakkelista.

  Esityksestä valmistettiin myös n. 35 min. väliajaton versio esim. pikkujouluihin.

  Ohjaus: Timo Järvelä
  Käsikirjoitus: Timo Järvelä ja Harri Penttilä.
  Rooleissa: Tanja Järvinen, Riku Lempinen ja Harri Penttilä.

  Katso lisää: SUOMISPEKTAAKKELI ESITE

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai