Taikuri Hölynpöly/Merirosvo Jim Pedros

  Pekka Laine on monien lasten rakastamien hahmojen takana. Pelle Petrus-hahmo, jota Pekka esitti 24 vuoden ajan on nyt jäänyt "eläkkeelle", mutta Pekan monet muut hahmot jatkavat edelleen ihastuttamista ja naurattamista.

  Taikuri Edvard Hölynpöly

  Taikuri Hölynpöly tilannekomiikkaa ja kivoja, näyttäviä taikoja perheen pienimpien sekä muidenkin iloksi. Taikurin hauskassa ja vuorovaikutteisessa taikaohjemassa viihtyy koko perhe mummot ja papat mukaan lukien.

  Kokkipelle

  Tarjolla hyppysellinen kevyttä, mutta täyttävää ja viihdyttävää huumoripitoista ohjelmaa niin lasten kuin aikuistenkin makuun. Ohjelmakeiton sisältöä voidaan täyttää myös tilaajan antaman toivereseptin pohjalta.

  Ruokalistalla esim. ruoka- ja juoma aiheisia visailuja ja kilpaleikkejä.

  Puutarhajuhliin, merkkipäiville, lasten synttäreille. Myynnin edistäjäksi kauppoihin, marketteihin, markkinoille ja messuille taiihan mihin vaan ruoka- ja herkku sisältöiseen tapahtumaan.

  Hygieniapassi suoritettu!

  Merirosvo Jim Pedros

  Hii-o-hoi! Jim Pedros on myrskyisten seikkailujen uuvuttamana rantautunut pysyvästi maailman meriltä kotirannalleen.

  Jim on vannonut rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden nimeen ja lopettanut isoisältäin perityn ammatin ja palauttanut epärehellisesti hankitut aarteet takaisin omistajilleen sekä lahjoittanut purjelaivansa aseineen ja tykkeineen merimuseoon.

  Jim on ottanut tehtäväkseen kiertää Suomen turuilla ja Lapin kultamailla järjestäen rehellisin ja antoisin mielin meriaiheisia visailu-ja kilpaleikkejä.

  Seikkailu sisältää merimiesjumppaa, rehtiysvalan, visailua, köydenvetoa ja pikkuruista tynnyrimiekkailua. Seikkailun onnekkain pääsee lopulta aarrearkulle ottamaan itselleen yllärin.

  Lisäksi Jim lahjoittaa seikkailun päätteeksi kaikille läsnäoleville pikkumaakravuille aarrearkustaan muistoksi pienen mertenaarteen.

  Kielet

  • Suomi Suomi

  Palvelut

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai