Mano d'Oro

Etsittekö kansainvälistä ammattitaikuria, charmanttia tyyliä, "french touch", Mano d'Oro on erinomainen illusionisti jonka esityksessä voitte nähdä lavataikuutta jossa yleisö pääsee osallistumaan; esimerkiksi suoraan yleisön joukosta otettu avustaja halkaistaan kahtia.

Mukana myös ajatustenlukua, taikuutta tulen kanssa, koomista taikuutta, eri teemoihin perustuvat ohjelmat (halloween,joulu,oriental,merirosvo etc.) Mano d'Oro voi tarjota teille paljon erilaisia ohjelmakokonaisuuksia.

Huumori ja taikuus taattu niin pienille kuin isoille. Mano d'Oro on erikoistunut eläintaikuuteen. Voitte ihailla uskomattomia esityksiä kyyhkysillä, koiralla, papukaijalla sekä muilla yllätyksillä.

Belgialainen Mano d´Oro yksi harvoista taikureista jolla on onni kuulua maailmankuuluun lontoolaiseen taikayhteisöön Magic Circleen.

Mano d'Oro on yli kahdenkymmenen vuoden aikana luonut ja kerännyt parhaat materiaalit ja temput myös lastenshowta varten joka hämmästyttää ja ihastuttaa myös aikuisia. Lapset osallistuvat ja pääsevät sisälle taikuuden tekemiseen itse. Nauru, unelmat ja mysteeriot taattuja.

Kaikki showt ranskaksi, englanniksi tai suomeksi.

Te ette näe taikuutta vaan ihmeitä!

LAPSILLE - mukaansa tempaava taikashow, jossa myös aikuiset viihtyvät.

Mano d'Oro ja Lumottu Maailma. Sinne johtaa tie naurun ja mysteerien kautta. Lapset saavat itse osallistua esityksen kulkuun. Matkalla tutustutaan hurmaaviin ystäviin. Doudou, lörpöttelevä lintu, elegantti Iines, Casper ja Spéculoos. He ovat kaikki lumotun metsän asukkaita. Kyyhkysten, marsun, pupun ja jopa koiran ilmestymisiä ja katoamisia.

Taikasanat ja HOP! Mysteerinen jättipupu tuo yleisölle ilmapalloveistoksia.

Taikurin mukana on aina avustajana kukkien prinsessa, joka on lumotun maailman lähettiläs. Mukana on myös paljon muita yllätyksiä.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Italia Italia
  • Ranska Ranska
  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai