Team Siisti

  Kun tapahtumaan tarvitaan tunnelman kohottajaa, ilmapiirin rentouttajaa ja huumoria, Team Siistin Ulpukka ja Onerva ovat paikallaan. Muodokkaiden koomikkosiistijöiden yleisökontakti syntyy mutkattomasti heti ovella, kun yleisön/vieraiden siisteys tarkistetaan, pölyt pyyhitään ja kengät kiillotetaan, siinä sivussa saattaa saada jopa hartiahieronnan. Tämän kaksikon käsittelyssä ihmisten on helppo nauraa Team Siistille, muille ja itselleen.

  Hersyvän höpöttävät ja aavistuksen asiantuntevat siivoojatädit pistävät paikat putsis kliinis!
  Muodokkaat koomikkosiistijät valloittavat yleisön riemastuttavan tuttavallisella akrobatiaverbaliikallaan ja siivousintohimollaan. Yleisön/vieraiden joukossa Team Siisti ui kuin kala vedessä ja akrobaattiset temput yllättävät. Osallistavaa toimintaakin luvassa, jos niin halutaan.

  Tilannekoomikan ja yksilöllisen kontaktin kautta tämä kaksikko on helposti lähestyttävä esiintyjäpari. Ammattitaitoiset esiintyjät tietävät, miten ketäkin kannattaa lähestyä ja milloin on syytä ottaa etäisyyttä, niin lasten kuin aikuistenkin suhteen.

  Söpösti sössöttävät tädit ovat myös hauska juontajapari. Asiateksti luontuu näiden persoonallisten siistijöiden suuhun ja tarvittaessa muuttuu asiallisesta luennosta mieleenpainuvaksi irrotteluksi.
  Team Siisti saa yleisön tuntemaan itsensä siistiksi!

  Team Siisti on vuodesta 2010 vieraillut sekä aikuisten että lasten tapahtumissa viihdyttäen yleisöä hauskoilla jutuilla ja tempuillaan.
  Team Siistin juonnot ja ohjelma voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaan tilaisuuden teemaan sopivaksi.

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai