Timo Kulmakko

Timo Kulmakon ESTRADISHOW kaikenkokoisille ja ikäisille yleisöryhmille

Timo Kulmakko on pitkän linjan ammattilainen ja kokenut viihdyttäjä jo muutaman vuosikymmenen ajan. Paljon on tapahtunut Pikku Kakkos-vuosien 1979- 1992 jälkeen Kulmakon luoman roolihahmon sekä muutaman sadan TV 2:n Timo Taikurille… Ananasakäämä on kuitenkin aika monelle vieläkin kohtalaisen hyvässä muistissa.

Lähes legendaarisen Timo Taikuri-hahmon luonut Timo Kulmakko esiintyy vuosittain hyvin monenlaisissa yritysten, yhdistyksien kuin yksityistenkin tilaisuuksissa kautta maan. Dynaaminen ja verbaalinen esiintymistapa tempaisee yleisön heti alkumetreillä mukaansa ja meno jatkuu viihdyttävänä loppuun saakka. Tyyli ja lavakarisma ovat hioutuneet monivuotisen ammattitaikuuden kokemuksella. Ohjelmisto uusiutuu tämän tästä ja tarjoaa laadukkaan kokonaisuuden taikuuden ja mentalismin helmistä vahvalla huumorilla höystettynä. Shown kesto räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaiseksi, joko yhdessä tai useammassa osassa.
"Tosi hyvää läppää ja aivan käsittämätöntä magiaa!"

Timo Kulmakon LÄHITAIKUUS

Lähitaikuus on erittäin asiakasystävälllinen ja ihmisläheinen taikuuden viihdyttämismuoto. Interaktiivinen jäänsärkijä. Käsinkosketeltavia ja silmien alla tapahtuvia ihmeitä toinen toisensa perään. Luo ja rakentaa tilaisuuksiin tunnelmaa sekä tarjoaa aina lähtemättömän vaikutuksen. Timo Kulmakko tunnetaan alan vahvana esiintyjänä, laadukasta ammattityötä kohtuullisin kustannuksin. Käsittämättömien korttitemppujen lisäksi tarjotaan ällistyttävää lähitaikuutta muillakin esineillä. Kesto räätälöidään tilaajan toiveiden mukaisesti.
"Nautittavan häkellyttävää! Respect!"

Timo Kulmakon estradishow yhdistettynä lähitaikuudella

Mikäli tilaisuutenne kaipaisi sekä estradiviihdettä että lähitaikuutta niin se onnistuu vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Kokonaisuuden toteuttamisen vaihtoehtoja sekä esitysmuotoja on useitakin, paras lopputulos saadaan räätälöimällä ne kulloisenkin tilaajan ja tilaisuuden tarpeiden mukaisesti. Tässäkin Timo Kulmakon monivuotinen ammattikokemus auttaa ja puhuu vahvasti puolestaan.

Taikuutta kaikenlaisiin tilaisuuksiin

* Yrityksien ja yksityisten tilaisuuksia juhlistamaan
* Yleisötapahtumiin non-stop taikuutta ja sykettä koko päiväksi
* Tilaisuuksien juontaja taikuuden keinoin
* Taikuuden yhdistäminen tilaisuuden teemaan, tuotteisiin ja tuotelanseerauksiin
* Hyväntuulista taikuutta kaikkialle missä halutaan ihmisten viihtyvän

Anna ammattilaisen tuottaa tilaisuuksiinne unohtumattomia elämyksiä.
Jos haluatte tilaisuuteenne varman viihdyttäjän, on Timo Kulmakko oiva valinta.
"Uskomattomat temput ja loistava esiintyjä!"

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai