Tommi Viikinkoski

MENTALISTI, MIELIALAHAKKERI & MIELEN TAIKURI


Mentalisti Tommi Viikinkoski tietää mitä ajattelet - se on hänen työtään. Tommi on henkilö, joka käyttämällä oikein kaikkia viittä aistia, pystyy luomaan illuusion kuudennesta.
Laadukas ja yliluonnollisen hämmentävä show takaa juhliesi onnistumisen. Kepeällä huumorilla esitetty ohjelma on hauska ja mukaansa tempaava, ja ohjelmanumero nostaa tapahtuman ja juhlien tasoa. Katsojille ajatustenluku-show on hyvin mieleenjäävä, mentalisti ottaa lavalle usein avustajia joiden kanssa ajatuksia vaihdetaan.
Tommi Viikinkoski haluaa tarjota katsojilleen vain parasta, jättäen vieraillesi mielikuvan mahdottomasta, ja muiston onnistuneista juhlista.
Tommi on nähty mm. SuomiAreenan lavalla, Talent Suomessa ja lukuisilla yksityiskeikoilla ympäri Suomen. Teillä on juhlat? Tommilla on niihin mieleen jäävää ohjelmaa!

"Tommi Viikinkoski on yksinkertaisesti loistava esiintyjä, joka rennolla ja humoristisella otteella kutsuu sinut ällistyttävälle matkalle ja herättää kysymyksen: mitä ihmettä oikein tapahtui?"
Kai Tanner, teatterinjohtaja - Rakastajat -teatteri

Vankalla kokemuksella esiintyvä Tommi on kiinnostunut vain siitä, mikä tekee Teidän juhlistanne ikimuistettavan. Vuosien varrelle mahtuu lukuisia tyytyväisiä asiakkaita aina kansainvälisistä suuryrityksistä intiimeihin perhejuhliin. Ohjelmistot on suunniteltu aikuisille, mutta soveltuvat silti koko perheelle.


MENTALISTI VIRTUAALITAPAHTUMAAN

Ajatustenluku ja valintoihin vaikuttaminen onnistuvat nyt myös koronaturvallisesti etänä. Tommi Viikinkosken virtuaaliveto osallistaa katsojat Zoomin tai Teamsin välityksellä. Esiintyminen onnistuu ammattimaisesti rakennetusta kotistudiosta tai asiakkaan valitsemassa virtuaalistudiosta käsin.

Vaikka normaali kanssakäyminen virtuaalitapahtumissa puuttuu, mentalismin vahva vuorovaikutus on kuitenkin läsnä. Vieraasi pääsevät osalliseksi kokemaan mielen taikuuden missä tahansa ovatkin.

Kysy lisää!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai