Tommi Vuorinen

  Tommi Vuorisen mielenkiintoinen, mukaansa tempaava ja viihdyttävä kasvokoulutus karikatyyripiirroksen kera on samanaikaisesti mieleenpainuva ja hyödyllinen valmennus työtiimille ja yksilöllinen läksiäislahja eläköityvälle tai uusiin tehtäviin siirtyvälle.
  Toki on mahdollista hyödyntää kasvokoulutus sellaisenaan henkilöstön koulutuksessa tai karikatyyritaulu omana muistamisenaan, mutta yhdessä ne toimivat saumattomana ja uniikkina kokonaisuutena.
  Tommi Vuorisen oivaltavat piirrokset ovat vuosien saatossa esiintyneet lukuisten valtakunnallisten lehtien sivuilla, mm. Ilta-Sanomissa, Kauppalehti Optiossa ja Seurassa. Television puolella miehen käden jälkeä on voinut ihailla mm.TV2:n Se on siinä -visailussa. Kirjoja hän on toistaiseksi kuvittanut kaksi; sarjakuvamaisen Urheilun Seitsemän totuutta, ja massiivisen 158 karikatyyriä käsittävän Suomen Jääkiekkoleijonat. Tommi Vuorinen on perehtynyt kasvonpiirteisiin ja niiden tulkintaan 1990-luvun lopulta lähtien ja mies onkin hyvin tarkkasilmäinen havainnoija ja karismaattinen esiintyjä.
  Tommi Vuorinen tarjoaa yksityisille, yrityksille sekä yhdistyksille monipuolisesti erilaisia tapahtumia.

  HUMORISTINEN KASVOKOULUTUS

  Tiedätkö, mitä kasvoillasi viestit? Oletko loistava pokerinaama ja puoleensavetävä mallikasvo, vai suurisuinen kriitikko tai kenties pienisilmäinen pessimisti?
  Tommi Vuorisen mielenkiintoinen, mukaansa tempaava ja viihdyttävä kasvokoulutus karikatyyripiirroksen kera on samanaikaisesti mieleenpainuva ja hyödyllinen valmennus työtiimille ja yksilöllinen läksiäislahja eläköityvälle tai uusiin tehtäviin siirtyvälle. Toki on mahdollista hyödyntää kasvokoulutus sellaisenaan henkilöstön koulutuksessa tai karikatyyritaulu omana muistamisenaan, mutta yhdessä ne toimivat saumattomana ja uniikkina kokonaisuutena.
  Kasvokoulutus on suunnattu koko työporukalle ja räätälöitävissä tilanteen mukaan 30-60 minuuttiseksi johdatukseksi kasvojen ja niiden piirteiden parempaan tulkintaan. Koulutus antaa eväitä kanssaihmisten kohtaamiseen ja keskustelunavaamiseen, edesauttaa nostamaan tiimihenkeä, mahdollistamalla kriittistenkin asioiden käsittelyn kasvoihin liittyvän konkretian kautta positiivisessa hengessä. Kasvojen parempi ymmärtäminen havainnoinnin kautta parantaa omia asemia neuvottelutilanteissa ja asiakaspalvelussa.

  PIKAKARIKATYYRIT

  Tommi Vuorisen taiteellinen osaaminen voidaan yhdistää kasvokoulutukseen loppuhuipennuksena. Tällöin hän taiteilee halutusta henkilöstä paikan päällä karikatyyrin, kehystää sen ja luovuttaa kohteelle esityksen päätteeksi. Vaihtoehtona on valmiiksi valokuvan pohjalta tehty työ, jonka taiteilija henkilökohtaisesti luovuttaa.
  Voit myös tilata taiteilijan tapahtumaasi paikan päälle pikakarikatyyrejä (10-15min/kpl) taiteilemaan. On myös mahdollista yhdistää karikatyyrien teko muihin esityksiin/ koulutuksiin, jolloin taiteilija on paikalla ikuistamassa osallistujien tunnetiloja koulutuspäivän kuluessa karikatyyrien keinoin. Piirrokset voidaan myöhemmin hyödyntää seminaarimuistion kuvituksena ja/tai kollaasina koulutuksen teemoihin yhdistäen.

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai