Tuija Piepponen

Tuija Piepponen on monipuolinen taiteilija, näyttelijä, kolumnisti ja ilmaisutaidon luennoitsija.
Tuija ottaa esiintymislavan haltuunsa upealla lavakarismallaan. Hänluennoi esimerkkien sekä huumorin kautta esiintymistaidosta ja suomalaisuudesta.

"Elekieli" on mielenkiintoinen matka ihmisen kehon fyysisiin ja henkisiin salaisuuksiin. Mitä me viestimme kehomme kielellä?
Tuijan esityksessä tavanomaiset liikkeemme saavat uusia, usein hyvinkin koomisia merkityksiä. Esitys paljastaa riemastuttavasti, kuinka taitava näyttelijä voi "kuvittaa" arkipäiväiset toimintamme ja saada niille uusia ulottuvuuksia. Nauru ja oppimisen nautinto löytävät toisensa tässä esityksessä.

Esityksen jälkeen jokaisen on syytä katsoa peiliin konkreettisesti ja tarkkailla piintyneitä maneereitaan.
"Elekieli" käy kehomme läpi varpaista hiuksiin. Kesto n. 1 t 30 min, mutta siitä voi tarvittaessa tehdä n. tunnin kestävän version tai myöskin asiakkaan antamasta aihealueesta

Esiintymis- ja ilmaisutaidon koulutus
KENELLE ?

Kaikille, jotka joutuvat työnsä puolesta, harrastuksen yhteydessä tai elämäntilanteensa takia esiintymään yhdelle tai useammalle ihmiselle ja kokevat sen pelottavaksi ja haasteelliseksi, sekä niille jotka haluavat kehittää ilmaisutaitojaan.
”-On uskallettava ja oltava rohkea. Ajatuksilla on valtava voima. Ennen esitystä on luotava päälle tahtotila; tahdon mennä, tehdä, kertoa asian ja innostua. Hae hyvät puolet; vastassa on kuulija, vuorovaikutus ja vastaanotto. Ihminen on sitä mitä hän ajattelee.” sanoo Tuija

Vaihtoehtoisesti:

Harvoin nähtyä herkkua !
Näyttelijä Piepponen maalaa akryyliväreillä musiikin tahdissa yleisön edessä ison taulun.
Hauskoja jutellen ja välillä vaikka stepaten syntyy kankaalle milloin kuihtumattomia kukkia, milloin erilaisia hahmoja ja joskus taas maisemakuvia ja- valmista vartissa! ... tai tarvittaessa kahdessa !

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Koomikko

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai