Tutkija Pii

Uusi ohjelmakokonaisuus jossa Tv2:n nuortensarjasta Aivokeskuksesta tuttu Tukija Pii rakentaa juuri haluamanne kokonaisuuden tiedepäiville - ohjelma sopii niin pojille kuin tytöille.

Tutkija Pii voi järjestää ikimuistettavan lasten tiedetapahtuman, jossa lapset saavat osallistua ja pipetoida helmiä maidosta, rakentaa paperista helikopterin, tehdään jättimäisiä saippuapalloja, saippuapalloja joilla voidaan pelata, itsekseen täyttyviä ilmapalloja, taikavärillistä vettä, minipilvi ja vaikka mitä...

Kaikki käyttettävät materiaalit ovat turvallisia (elintarvikkeita) ja lasten käyttämät tiedetarvikkeet ovat muovisia lapsille sopivia.
Tapahtumassa voidaan jakaa lapsille omaksi tiedetarvikkeita (koeputket, pipetit, petrimaljat) sekä Huippututkija-Diplomeita.

Tutkija Pii-show

Tutkija Piillä on liuta omituisia keksintöjä joihin päästään tutustumaan hänen tutkijashowssaan. Näitä ovat mm.perunoilla toimiva avaruuskello,suolavedellä toimivat hämähäkkirobotit, ötökkärobotteja + areena, siivousrobotti,antimaterialoukku, ym.

Tapahtuma räätälöidään aina tilaisuuden mukaan, joten kysy kauttamme lisää.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai