Two For The Road

Vuodesta 2000 säännöllisesti keikkailut Two For The Road jättää poikkeuksetta jälkeensä tyytyväisen yleisön oli kysymyksessä Lapin hiihtokeskus tai Helsingin herrat. Yli 130 keikan vuosivauhdilla keikkaileva duo on heittänyt keikkaa yli vuoden ja suosio sen kuin kasvaa. Nämä loistavat musiikin ammattilaiset soittavat parasta menomusiikkia laadusta tinkimättä, iskelmämarkkinoiden falskiuteen sortumatta, soittaen kappaleet alkuperäisversioiden tavoin.

Two For The Roadilta on luvassa hikistä 50-luvun rock and rollia, melodista poprockia 60- ja 70-luvun mestareita kunnioittaen, seassa vähän Bruce Springsteeniä ja Dire Straitsia taiten tulkiten, ripaus soljuvaa kantria Dwight Yokamilta ja jälkiruuaksi vielä juurevaa Texas-bluesia, jolla lähtee terveiset yläkertaan Stevie Ray Vaughanille.

Ohjelmistossa on yli 120 biisiä! Edellä mainittujen lisäksi kappaleita on sellaisilta nimiltä kuten Eric Clapton, CCR, Beatles, Rolling Stones, Eagles, Hurriganes, Status Quo, Chris Rea, ZZ Top, Willy Nelson, Kris Kristoffersson, Garth Brooks, Elvis Presley, Chuck Berry, Bill Haley, Little Richard, Everly Brothers, Stray Cats... Two For The Road antaa lavalla kaikkensa ja sytyttää yleisönsä!

Duolla on taustat valmiina, joten kaksikon soitanta on täyttä rautaa! Tilattavissa myös koko bändi keikalle.

Palvelut

Avainsanat

  • Blues- Gospel- Kantri
  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai