Ulla Tapaninen

ULLA TAPANINEN on Kuhmon lahja Suomelle. Persoonallisen lauluäänensä lisäksi Ulla tunnetaan vahvana naisnäyttelijänä, jonka repertuaariin kuuluvat niin koomiset kuin vakavatkin roolit.
Suurelle yleisölle Ulla on tuttu taitavasti tarinaa solkevasta naishahmostaan, joka rakastaa ammuntaa. Ei kuitenkaan pyssyllä tai lehmää matkimalla, vaan tarjoamalla verbaalista tykitystä tärkeistä ja ajankohtaisista aiheista.

”Lava-ammuntaa” on Ullan talk show, joka kestää n. 50 min, mutta joka tarvittaessa muuntuu myös n. 30 min versioksi. Edesmennyt Jukka Kajava totesi Ryhmäteatterissa olleen ensi-illan jälkeen: ”Uskomaton suoritus, naseva, osattu, ja hurmaava ilmaisullisessa liioittelemattomuudessaan. Ensi-iltayleisö oli kuolla nauruun.”

HÄMMENNYSTÄ
Ulla Tapanisen koko illan esitys!

Tällä kertaa Tapaninen ihmettelee kokovartalopeilinsä edessä kuka on, missä menee vai onko jo perille tullut! Hämmennys maailmanmenosta lienee yhteinen sekä yleisöllä että esittäjällä ja juttua riittää koko illaksi. Ollaankin tärkeän äärellä, kun mietitään miten Tapanisen ja muiden kelkasta pudonneiden elämää voisi helpottaa.

Käsikirjoitus: Raila Leppäkoski & Ulla Tapaninen
Ohjaus: Raila Leppäkoski
Lavalla: Ulla Tapaninen

Esityksen kesto:
Noin 2 tuntia (sisältäen 20 min. väliajan)

ULLA & NASEVAT KURTUT

Yli kaksi tuntia tykistystä. Tällöin lavalle tulevat Ullan talk shown ja väliajan jälkeen Merja Ikkelän johtama naiskvintetti Nasevat Kurtut.

Heistä Jukka Kajava hehkutti näin: ”He soittavat jumalaisesti Ikkelän hienoja sävellyksiä. Soittajien mestaruus sekä näyttämöllinen eläytyminen oli omaa luokkaansa.”

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Koomikko

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai