Vaakku, Vileeni & Severi Pyysalo

VAAKKU

Vaakku on soittanut pitkän rupeaman laivojen pubeissa, ensin legendaarisessa duossa Vaakku & Vileeni, sittemmin soolona, yhteensä yli 20 vuotta.
Ohjelmisto koostuu Suomi-rockin helmistä, huumori-biiseistä ja leppoisasta, humoristisesta jutustelusta.

Laaja ohjelmisto takaa sen, että jokaiselle yleisölle löytyy mukavaa ja viihdyttävää kuunneltavaa!

VAAKKU & SEVERI PYYSALO

Kaverukset Vaakku Varjus ja Severi Pyysalo päättivät pistää musiikilliset hynttyynsä yhteen viitisen vuotta sitten. Tulos oli miellyttävä yllätys sekä heille itselleen, kuin heidän yleisölleenkin: monipuolista kevyttä musiikkia maustettuna Severin taiturimaisella jazzahtavalla vibrafonin ilotulituksella. Ohjelmisto on laaja: Simo Salmisesta Billie Hollidayhin tai vaikkapa Vilperin Perikunnasta Beatleseihin.
Vaakku hoitaa laulupuolen ja kitaroinnin ja Severi tunnettuun tyyliinsä soittaa vibrafonia. Tämän duon suosio, samoin kuin ihmetys ovat olleet suuria!

VAAKKU & VILEENI

Kesällä 1990 veijarit tapasivat ensi kerran toisensa silloisessa Anna Hanskin orkesterissa. Vaakku lähti perustamaan Vilperin Perikuntaa ja Vileeni jatkoi omaa polkuaan, kunnes 1995 yhteistyö duo-soiton merkeissä alkoi tositarkoituksella..

Poikien pääasiallisena temmellyskenttänä ovat pubit maalla merellä ja ilmassa. Ohjelmisto on laajentunut kattamaan jo yli 1000 piisiä. Suomi-popilla on siinä merkittävä osuus, joskin englanninkielinen pop-musiikki, blues ja rock 'n' roll ovat myös poikien sydäntä lähellä. Duon luontaisin linja on kuitenkin huumorilla höystetty suomalainen poppi.

Kummankin ukon jo parinkymmenen vuoden keikkailuhistoria pitää sisällään suurin piirtein kaiken, mihin soittaja Suomessa voi joutua: niin häät kuin hautajaiset, säestystehtävät, harjannostajaiset ja juontohommat. Ehkä siksi tai siitä huolimatta into uuden oppimiseen ja harjoitteluun sekä rakkaus musiikkiin on säilynyt. Jokainen keikka on edelleenkin ainutkertainen ja tärkeä.

Kauttamme on myös mahdollista saada koko Vilperin Perikunta keikalle tai sitten miehet soolona soittelemaan.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai