Vegeshow Sonja Lumme ja Laulavat Vihannekset

Vegeshow : Sonja Lumme ja laulavat vihannekset

Sonja Lumme ei juuri esittelyjä kaipaa, hän kuuluu viihdetaivaamme kiintotähtiin. Monipuolinen ja karismaattinen laulajatar on säihkynyt niin musikaali- ja revyynäyttämöillä kuin euroviisuedustajanamme. Mm. 12 kesää Uuden Iloisen Teatterin lavalla ovat houkutelleet laulajasta esiin myös komediennen.

Viime vuosina suurelle yleisölle on paljastunut myös taiteilijan rakas harrastus, puutarhanhoito. Sonja on juontanut televisiossa mm. puutarhaohjelmia "Ihana Piha" ja "Sonjan puutarha", ja kirjoittanut aiheesta jopa kirjan. Puutarhasta onkin tullut Sonjalle vaivihkaa uraan uusi sivujuonne. Siksipä Sonja ei paljon suostuttelua tarvinnut, kun tarjottiin mahdollisuutta esiintyä Vegeshowssa laulavana puutarhurina!

Vegeshow on koko perheen musiikillinen seikkailu kasvisten maailmaan. Laulava puutarhuri Sonja Lumme johdattelee lapset ja vähän isommatkin retkelle kasvimaalle. Tapaamme mm Sumo Sipulin sekä Sportti Porkkanan, jonka kunto loistava - joutuuhan tämä pinkomaan pakoon Jänö Justusta kaiket päivät. Tomaattimies on puolestaan korviaan myöten rakastunut, mutta tunteiden tunnustaminen on ujolle tomskulle vaikeaa. Omena Josen räppi saa kaikki mukaan.

Vegeshow kertoo hauskasti musiikin ja näytelmän keinoin erilaista kasviksista, niiden herkullisuudesta ja vähän puutarhanhoidostakin.

"Lapsille suunnatussa ohjelmassa riman täytyy olla vähintään samalla tasolla kuin aikuisille tehdyssä. Lapsilta palaute tulee suoraan ja vilpittömästi, ja he aistivat nopeasti, jos esiintyjä ei ole tosissaan", kertoo Sonja.

Lapsilla on luontainen kiinnostus luontoon, ja itse siemenestä kasvatettu auringokukka tai ikkunanlaudan kirsikkatomaatti on kallis aarre.

"Vegeshow ei lässytä eikä aliarvioi, ei opeta sormi pystyssä vaan antaa tilaisuuden osallistua ja oivaltaa itse. Ja selvästi esityksen nokkelat sanaleikit ja hauskat hahmot kiinnostavat vähän isompiakin - lasten varjolla vanhemmatkin pääsevät nauttimaan hyvästä musiikista ja vauhdikkaasta showsta!"

 

 

 

 

 

 

 

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai