Veljespari Liikanen

  Aku Hirviniemi sekä Janne Kataja ovat yhtä kuin "Veljespari Liikanen"
  - Huippusuositut liikemiehet jotka ostavat yleisön hinnalla kuin hinnalla. He tulevat varkain ja lähtevät myös....siinä välissä yleisö saa tuta päivän puheenaiheista, oblikaatioista, akrobatiasta ja maagisesta keinosta tyhjentää yleisön rahapussit. Esitys on saanut suuren suosion ja sopii jokaiseen rahapussiin.

  Liikaset ovat ajan ja tilanteen hermolla, olipa kyse sitten IT- asiantuntijoista tai eversti-luutnantti Rautakouran 50-v-juhlista. Heillä on sanansa sanottavana, vaikkei kukaan heiltä kommenttia odottaisikaan. Liikasilta ovat seuraavatkin sanonnat tarttuneet: köyhät kyykkyyn ja se on koiralle oikein, että luut ovat kovia. He syövät ruokasi, vievät naisesi ja ilkkuvat vielä uutta pukuasi - ellei sitten tilanne satu vaatimaan toisenlaista käyttäytymistä. Liikaset ovat nimittäin saaneet 1999 Vuoden kameleontti - palkinnon, heti 1998 Vuoden nokkaeläin - kunniamaininnan jälkeen.

  Liikaset on nähty lukuisissa yritysjuhlissa, tapahtumissa, festareilla, yms. Räätälöimme myös aivan uudet Stand up - hahmot tai muun esityskokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä, niin neuvotellaan. Mikään ei ole mahdotonta!

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai