Villin Lännen sheriffit

  Villin Lännen Sheriffit ovat juuri sitä miltä kuulostaakin; hahmoja, jotka kannukset kilisten revolverit vyöllään tuovat jo pelkällä ulkoasullaan tapahtumaan Villin Lännen henkeä.

  Olemuksensa lisäksi Sheriffien show-esitykset ovat näyttäviä,viihdyttäviä ja taitavia!
  Muun muassa seuraavat numerot kuuluvat Sheriffien ohjelmatarjontaan.

  Whipshow Villin Lännen ruoskat

  Ruoskanpauketta ja taidokkaita tarkkuussivalluksia! Showssa esitellään erilaisia lyöntityylejä, silputaan avustajan käsistä sanomalehtiä tai kukkia hänen hampaistaan! Jännittävä ja eksoottinen western-ohjelma!

  Veitsenheittoshow

  Terävät heittoveitset viuhuvat ilman halki ja jysähtävät lankkuseinään pystyyn. Erilaisia heittotyylejä ja erilaisia veitsimalleja nähdään tässä terävässä showssa.

  Revolverishow

  Sheriffimme pyörittelevät aitoja Colt .45 revolverejaan, vetäisevät ne salamannopeasti koteloistaan ja muhkeaa laukauksen jyräystä saattelee ruudinsavu, kuin muinoin saluunoissa konsanaan. Fast Drawta ja Gunspinningiä; sitä on tämä mielenkiintoinen show!

  Vatsastapuhumista ja Veitsenheittoa

  Huumoripitoisessa numerossa "Vatsastapuhumista ja Veitsenheittoa" tavataan peloton veitsenheittäjän avustaja "Shorty Jack", joka vaaraa uhmaten asettuu seinää vasten...Nähtäväksi jää selviääkö Shorty

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai