Werner Bros.

Werner Bros.

Werner Bros. on yhtye joka on esiintynyt Ruotsin kuninkaallisille, diplomaatti-illallisilla, kansainväliselle yleisölle niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tämä kuusimiehinen -yhtye edustaa suomalaista "hulluutta" parhaimmillaan ja saa hymyn kareilemaan kuulijoiden ja katsojien kasvoilla. Meno on huimaavaa, mutta kaikkea tekemistä ohjaa musiikillinen ammattitaito ja tarkoin valittu ohjelmakokonaisuus joka ylittää kaikki kielimuurit, kesto 1 x 45 min.

Ohjelmisto on musiikkia kolmekymmenluvulta kaksituhat luvulle. Mills Brotherseista Dean Martinin, Duke Ellingtonin ja Pirkko Mannolan kautta etnoon, kansalliseen ja kansainväliseen perinnemusiikkiin kuin nykypäivän Hip Hop  ja Bomfunk MC'S:iin.

Werner Bros. on tiettävästi pitkäikäisin ja puhdasoppisin skiffle-yhtye. Erona ulkomaisiin soittajiin on se, ettei WB pitäydy pelkästään evergreeneissä ja 50-60-lukujen hiteissä, vaan mukana on aikamme etno- ja teknosoundeja skifflesoittimin. Lisäksi laatikkobasso, jota soitetaan Werner Bros. -tyyliin on vähemmän percussiivinen ja enemmän kontrabassomainen. Tyyliä voisi kutsua yhtyeen ensimmäisen basistin, tyylin kehittäjän mukaan "style of Pajulaksi".

Kun haluat, että porukalla  on hauskaa ja se viihtyy on valintasi Werner Bros.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai