Flipper

Eturivin cover-pumppu. Maailman parhaita biisejä, klassikoita ja kuumimpia uutuuksia. Loistava, ammattitaitoinen kokoonpano. Bändi on säestänyt Suomen johtavia artisteja (mm. Kirka, Nylon Beat, Aki Sirkesalo, Jore Marjaranta etc.) sekä ulkomaisia tähtiä (mm. Pandora, Jason Martinez, Alessandro Safina etc.).

Bändi on toiminut Nokian housebändinä ja niittänyt mainetta mm. Cannesissa, lisäksi bändi on esiintynyt usein myös tv:ssä, mm. Jussi Gaalassa. Mittavan kappalevalikoiman ansiosta yhtye voi luoda illasta juuri sellaisen kuin haluatte. Bändi voi myös räätälöidä musiikin teeman mukaisesti, esim. lattari, soul, funk, disco, eri vuosikymmenet etc. Tarpeen vaatiessa orkesteria voi vahvistaa esim. torvisektiolla ja/tai lyömäsoittimilla.

Biisejä mm. Waterloo Kitara, taivas ja tähdet Rebel Yell Whenever wherever Fame Up around the bend Summer of 69 Pitkä kuuma kesä Levoton tuhkimo Summer night city I surrender Runaway Proud Mary Nahkatakkinen tyttö I´m just a girl Jump Disco 2000 Living on a prayer Final Countdown etc.

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai