Ladies First Big Band

Ladies First Big Band- Parasta livenä!


Suomen ainoa ja lähes ainoastaan naisista koostuva Ladies First Big Band on oiva valinta jokaiseen juhlaan. Ääntä lähtee - tilaisuudesta riippuen - cocktailmeiningistä festivaalijytkeeseen ja koreografiaosastolla veivataan kaikkea uimakoulusta Travoltaan!
Ladyt ovat vuodesta 1993 alkaen viihdyttäneet festivaaleilla, klubeilla, risteilyillä, häissä, merkkipäivillä sekä firmojen bileissä. Ulkomailla bändi on keikkaillut mm. Ruotsissa ja Saksassa sekä useilla festivaaleilla Virossa.

Spiikit sujuvat asiakkaan toiveiden mukaan kaikilla kolmella kotimaisella: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Bändi on nähty soittamassa Tukholman kaupungintalolla, yleisurheilun EM-kisoissa, viikinkiasuisina jokilaivalla,
enkeliasuisina suorassa tv-lähetyksessä, golfkentällä sekä rallin erikoiskokeella rekan lavalla. Ladies First Big Band on yksi huomiota herättävimmistä bilebändeistä; iso, tehokas ja mehukas.

Bändi on parhaimmillaan tanssivan yleisön edessä ja encoret ovat keikoilla enemmän sääntö kuin poikkeus. Pääsolisti Rose-Marie Backströmin rinnalla on Sini Heinilän ja Susanna Erosen muodostama enkelikuoro ja lisäpotkua naisrintamaan antaa hurmaava miessolisti Tatu Oikarinen, joka laulaa kaikkea vanhasta rock´n rollista Robbie Williamsin kautta Bruno Marsiin.
Monipuoliseen keikkaohjelmistoon kuuluu tilanteen mukaan tyylikkäitä swing-kappaleita tai bilemusiikkia soulin ja discon merkeissä; Kool & the Gangia, Gloria Gaynoria, Donna Summeria, Tina Turneria, Aretha Franklinia sekä ABBA:n tunnetuimpia hittejä.

Lavalla glitterit kimaltavat kilpaa puhallinsoitinten kanssa ja ison bändin mehevä soundi ja Ladyjen valloittava livemeininki vievät mennessään. Kun tarvitaan orkesteri joka jää mieleen, on Ladies First Big Band se oikea valinta!

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai