Bilebändi Prockiss

  PROCKISS on bile/cover bändien aatelistoon kuuluva menokone, jonka soittama musiikki on hyvinkin jorattavaa yksin tai kaksin. Hurjan ja maagisen menon saavat aikaan 4 raudanlujaa kokenutta kaveria, jotka ovat tahkonneet keikkoja Suomessa, Ruotsissa, Euroopassa aina Aasiaa ja Amerikkaa myöten. Prockiss tunnetaan ja tiedetään mm. maailman maineeseen nousseen rumpalinsa Kai Hahdon ansiosta.
  Yhtyeen idea on soittaa tarttuvaa ja mukaansatempaavaa musiikkia jazzista rockiin ja Finnhits musiikista vaikka perinteiseen tanssimusiikkiin.

  Ohjelmisto kelpaa, sekoituksena viihteellisyyttä ja raskaammalla kädellä veivattua rokkia, niin naisille kuin miehillekin. Lavan edessä on yleensä tungosta ja mikä parasta kumpaakin sukupuolta tasaisesti.
  Vaikka soittokunta on kiven kovaa, niin iltaa värittää orkesterin hyväntuulisuus ja huumori. ”Katu-uskottavuutta emme tarvitse, musa hoitaa sen puolen”. Bändi saa aina hyvän kontaktin yleisöön ja vuorovaikutus on käsin kosketeltavaa. Prockiss on loistava valinta yritysten pieniin tai suuriin kemuihin.
  Keikkasettiin kuluu luonnollisesti laadukas valo- ja äänikalusto aina paikan tarpeen mukaan. Tämä energiapommi kannattaa kokea, sillä elää taas muutaman viikon. Vierailevana solistina yritys- ja festari-tilaisuuksissa on ollut mm. Inga Söder.

  Ohjelmistosta löytyy mm. Badding, Sirkesalo, Kirka, Irwin, Mamba, Angels ja monet muut kotimaiset ja ulkomaiset artistit. Toivomuksesta löytyy myös erityisesti ruotsalaisten artistien musiikkia.
  Prockiss on ammattitaitoinen ja se pystyy tarjoamaan tasokasta viihdettä ja maustaa sitä omalla personmaalisella tyylillään. Orkesterilla onkin letkeä, mutta raudanluja ote tekemisessään. Ohjelmisto muokkautuu tilaisuuden mukaan ja loppuillasta meno on huumaava.

  Palvelut

  Avainsanat

  • Pop/ Rock

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai