Drag Show JukkaK.

Huikea JukkaK show tempaisee asiakkaasi hetkessä mukaansa drag viihteen jännittävään maailmaan. Show’ssa on säihkettä ja säpinää, näyttäviä pukuja, glamouria ja säärien säihkettä ja sähinää joka sulattaa myös raavaimmankin miehen!. Huumoria ei ole unohdettu yhdestäkään show'sta.
Oman hulvattoman lisänsä sekunnin nopeisiin vaatteiden vaihtoihin tuovat hauskat ja koomiset artistiparodiat artistitaivaan kirkkaimmista tähdistä. Show'ta tähdittää lukuisten kotimaisten tähtien lisäksi mm Kelly Osborne, Whitney Houston, Tina Turner. Tv:stä tutut matkaoppaat puivat matkaajien pulmia ja kiinteistökuningatar Kaisa kertoo painavia mietteitään. Jukka K:n show pureutuu aina ajankohtaisiin hahmoihin, joten siksi tässä esitetty galleria saattaa hiukan elää, mutta huippuviihdettä on tiedossa takuuvarmasti.

JukkaK on Miss Divetin ohella ollut luottoesiintyjänä Silja Linella jo usean vuoden ajan. Heiltä löytyy myös yhteinen show joka on tilattavissa.

Referenssit

"Jälleen kerran oli ilo tehdä yhteistyötä Jukan kanssa! Ilta oli kaikin puolin onnistunut ja Jukka oli kuorrutus kaikelle. On aina ilo huomata kuinka Jukka hurmaa koko yleisönsä, sekä luonnollisesti muunkin väen. Show oli taas omaa luokkaansa, mutta erityiskiitos vielä mahtavasti juonnetusta illasta."
- Heidi Stillman, SkyTeam Finland

"The Show of Miss Welma Kelley alias Jukka Kuronen was absolutely brilliant and entertaining. Never have seen such a great talent and performing and imitating both the stars of today and of the 1920's in such an energetic fashion that left no one gold. This show was the cherry on top of the cake."
- SkyTeam Finland

"Jukka pelasti tilaisuutemme jälleenmyyjillemme, sillä show onnistui lyhyelläkin varoitusajalla! Yleisö koostui 98% 30-50 vuotiaista naisista, joihin show upposi hyvin - olihan esityksessä monta tuttua hahmoa lehtien palstoilta ja televisiosta! Rytmikäs ja ammattitaitoinen esitys tempaisi yleisön mukaansa ja samalla toimi myös hyvin tunnelman siirtäjänä virallisesta asiasta ei-niin-kovinkaan-viralliseen illanviettoon...
- Jaakko Ahti/Viking Line Abp/matkatoimistomyynti

"Kurosen show räjäytti tajuntani nähtyäni sen ensimmäistä kertaa. Mukana oli siis minunkin hahmoni, tosin timmimpänä ja hauskempana... Ja mitkä sääret!! Eniten huomioni kiinnitti ammattitaito: tiukka täsmällinen ote ja horjumaton huumorintaju, mitkä pitivät otteessaan loppuun asti. Go, Jukka!!"
- Laura Voutilainen

"Jukka Kuronen on paljon parempi Riitta Väisänen kuin minä." - Riitta Väisänen

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Tribute/ Look a like

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai