Divet Show

DIVET SHOWN takaa löytyvä alansa johtava drag-tähti Marko Vainio on kiistämättä yksi maamme kovimmista viihdyttäjistä. Tällä kansainvälisestikin palkitulla impersonaattorilla on takanaan yli 2500 showta ja hänellä on hallussaan yli 100 tähteä vuosien varrelta.

Markolta luonnistuvat niin kotimaiset, ulkolaiset kuin euroviisuista tutut tähdet; Dolly Parton, Whitney Houston, Anastacia, Elton John, Freddie Mercury, Conchita Wurst, Loreen, Carola Häggkvist, Vesala, Ellinoora, Jorma Uotinen, Lea Laven ja monet muut.

Divet Show on tunnettu näyttävistä asuista, glitteristä, höyhenistä, huumorista ja vauhdista, jolla hahmot vaihtuvat yleisön edessä hämmästyttävän nopealla tahdilla. Marko muuntautuu sekunneissa hahmosta toiseksi asujen, peruukin, piiruntarkan mimiikan ja kasvojen mikroilmeiden avulla.

Divet Show on nostanut tunnelman jo 20 vuoden ajan niin erilaisissa yritystilaisuuksissa kuin maan suurimmissa teatterisaleissa sekä risteilyaluksilla.

Sisältö katsotaan aina yleisön kansallisuus- ja ikäjakauman mukaan. Toimivin ja suosituin setti on Greatest Hits -show, jossa lavalla pyörähtävät kovimmat kotimaiset sekä ulkolaiset tähdet aina Paula Koivuniemestä Celine Dioniin ja Beyoncesta Erika Vikmaniin. Välillä mukana viihdyttävät myös politiikan ja median ajankohtaiset hahmot.

Shown pystyy tekemään myös kokonaan kotimaiseksi tai kansainväliseksi vieraiden painotuksen mukaan. Shown kesto on noin 30 minuuttia, mutta pituutta voi muokata tilaisuuden mukaan.

Showhun on mahdollista lisätä 2 tai 4 tanssijaa, jolloin shown näyttävyys kasvaa entisestään. Shown pituus tanssijoilla toiveesta riippuen 30-45min.

Show-vaihtoehdot

GREATEST HITS
Suosituin show-vaihtoehto! Tilaisuuteenne saapuu viihdyttämään kovat kotimaiset ja kuuluisimmat ulkolaiset artistit mm. Paula Koivuniemi, Katri Helena, Adele, Freddie Mercury, Elton John, Jenni Vartiainen, Celine Dion… Shown aikana estradilla pyörähtää 15-20 hahmoa. Kesto noin 30 min.

INTERNATIONAL DIVAS
Jos vieraasi ovat ulkomaalaisia, niin tämä show koostuu pelkästään ulkomaisista supertähdistä. Lavalle on kutsuttu nimittäin Whitney Houston, Celine Dion ja Anastacia. Tina Turner näyttää klassiset koreografiansa, Cher ja Madonna ovat edelleen ikinuoria ja Beyonce upeampi kuin koskaan. Todellinen glittertykitys! Kesto noin 30 min

SUOMI-NEITO SHOW

Oi maamme Suomen suuret tähdet samassa showssa! Paula Koivuniemi, Jorma Uotinen, Katri Helena, Lea Laven, Vesala, Ellinoora, Kaija Koo ja Meiju Suvas. Puhtaasti kotimaista! Kesto noin 30 min.

IT´S TIME FOR EUROVISION!
Olisiko aika muistella ihania euroviisuralleja? Cat Cat laittaa foogit ojennukseen ja Carola tuulikoneisiin virtaa! Muistat varmasti myös Lapponian, Loreenin, Käärijän, Katri Helenan, Lauran, Virve Rostin ja monet muut muodikkaat esiintyjämme vuosien varrelta… Tämä show toteutetaan tanssijoilla. Kesto noin 30-40 min.

MIDNIGHT FEVER
Jos haluat asiakkaillesi todella nuorekasta menoa, paikalla on hittilistan hohtavat nimet: Madonna, Adele, Lady Gaga, Pink, J Lo ja Beyonce… Noin 15 artistia heittää hittibiisinsä shown aikana, upeat vaatteet vähenevät, peruukit lentelevät ja korot kopisevat! Kesto noin 30 min.

DIVET SHOW WITH DANCERS
Kaikkiin edellä mainittuihin showkokonaisuuksiin on saatavilla 2-4 tanssijaa!

Show on räätälöitävissä hieman myös asiakkaan toiveiden mukaisesti, tehdään kunnon show juuri teille! Esityksen kestot voi vaihdella toiveidenne mukaan ja tanssijoiden mukanaolosta riippuen.

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Tribute/ Look a like
  • Tanssiryhmä
  • Streemaus- Livestream

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai