Sheila

Huumoria, tanssia, parodiaa, vauhtia ja hengästyttäviä muodonmuutoksia.
Nautittava ja huvittava sukellus tähtimaailmaan, jossa esittäytyy yli 20 tuttua solistia huimaavalla vauhdilla.
Lavalla nähdään mm, Paula, Kikka, Anita, Laura, Sini Sabotage, Maarit jne. Ulkomaalaisista Madonna, Cher, Tina Turner, Whitney jne. Kesto n. 30 minuuttia.
Sheila on panostanut erityisesti lavalla tapahtuviin pikavaihtoihin ja vauhtia riittää.
Tilattavissa myös tanssijoiden (2-4 henk) kanssa, jolloin saadaan lisää visuaalisuutta ja lavan täydeltä liikettä.

SHEILAN ERIKOISPAKETIT

*Madonna tribute show, showkokonaisuus- soveltuu yökerhoihin, teemajuhliin, ilta-/yöohjelmaksi, kesto n. 35 min, tilattavissa 2 tai 4 tanssijalla.
*Sheila with dancers - Dinner time, kesto n. 45 min. 2 tanssijaa ja Sheila. Todellinen kotimaisen artistikaartin ilotulitus. Näyttävä ja vauhdikas show, joka sopii juhlakokonaisuuksiin erinomaisesti.
*Sheila with Dancers - midnight show, kesto n. 35 min. 2-4 tanssijaa, ulkomaalaisia artisteja, tanssia, menoa, vauhtia, höyheniä, näyttäviä asuja ja drag-glamouria suuren maailman tyyliin.

NYT UUTTA !

QUICK CHANCE SHOW !

Katso video !


Virtuaalisesti:
Viinitasting Sheilan kanssa

Oletko aina halunnut tietää hieman enemmän viineistä? Vai oletko halunnut järjestää oman viininmaisteluillan, mutta et tiedä miten se tehdään?

Viinitasting Sheilan kanssa auttaa sinua askel askeleelta järjestämään ikimuistoisen, viihdyttävän ja hauskan elämyksen viinien parissa omassa kotonasi sinulle ja ystävillesi! Tämän jälkeen voit vain nauttia ystäviesi seurasta, viineistä ja ohjatusta livestriimi-viinitastingista.
”Voimakas ja roteva, mehevä ja hilloinen, raikas ja kepeä… argh! En ymmärrä mikä viini olisi hyvä illallisen ruokien kanssa”
”Joka kerta, kun menen Alkon viinihyllyjen väliin, yritän esittää fiksua ja etsiä jotain muuta viiniä, kuin sitä samaa, jonka aina ostan.”
”Viime viikolla join ihanan makuista Rieslingiä, mutta tänään eri Riesling oli ihan täyttä kuraa – miksi?”

Onko tuttuja tilanteita Alkossa? Ehkä viinit ja viinituntemus on sinulla lähellä sydäntä, mutta et vielä tiedä, mistä oikein alkaa? Ehkä haluaisit oppia enemmän ymmärtämään viinien eroavaisuuksia, ettei tarvitsisi käyttää rahaa sellaiseen viiniin, joka ei miellytä.
Yllämainitut tilanteet ovat aivan tuttuja ja ymmärrän täysin, miten turhauttavaa se voi olla.

Kun aikoinaan aloitin ravintola-alalla tarjoilijana, minulla ei ollut juurikaan kokemusta viineistä ja asiakkaat tietysti kysyivät minulta vaikeita kysymyksiä liittyen viineihin.
Halusin oppia ymmärtämään viineistä enemmän ja havaitsemaan rypäleiden ja viinimaiden eroavaisuuksia, mutta en tiennyt mistä aloittaa.
Osallistuin ensimmäiseen viinitastingiin 2000 -luvun alkupuolella ja silloin aloin oppia viineistä ja viininmaistelusta enemmän. Silloinen viinitasting antoi minulle tietoisuuden ymmärtää viininmaistelua ja havaitsemaan rypäleiden eroavaisuuksia. Siitä sain kimmokkeen jatkaa oma-aloitteista ja jatkuvaa oppimista viinien parissa. Monesti kuitenkin mietin, miksi viinitastingeja ei järjestetä kaikille, vaan ainoastaan ravintola-alan ammattilaisille tai viinihifistelijöille ja miksi viinitastingit ovat aina niin jäykkiä ja muodollisia.
Olen työskennellyt ravintola-alalla jo 20 vuotta ja maistellut useampaa viiniä vuosien saatossa. Nyt haluankin jakaa osaamiseni teille online-viinitastingin muodossa ja joka eroaa kaikista muista viininmaistelu-illoista ja on kaikkien saavutettavissa!

"Viinitasting oli hauska ja myös asiapitoinen, sopii hyvin vaikka kaveriporukalle illanvietto-ohjelmaksi! Suosittelen lämpimästi!"
Vaikka en ole kouluttautunut sommelieriksi tai työskennellyt viimeisinä vuosina viinien parissa hovimestarina, intohimo viineihin on edelleen voimakas.
Nykyään minulla on paljon helpompaa, kun:
 ei tarvitse miettiä, mikä viini sopisi tämän iltaisen ruuan kanssa
 tiedän, millaista viiniä tekee mieli ja minkä tuotteen valitsen
 tiedän, millainen seurusteluviini sopii mihinkin tilaisuuteen
 onnistun uusien viinien kokeilussa

"Mielestäni sopiva hieman vanhemmalle yleisölle. Konsepti sopii mielestäni heille, joille viinimaistelu on uutta. Tällä humoristisella ja helposti lähestyttävällä tavalla on helppo kokeilla maistelua ensimmäistä kertaa. Sopi hyvin illanvieton ohjelmanumeroksi kaveriporukalla, nään myös potentiaalin vaikka pienen firman pikkujouluihin."
Asiakaspalaute
"Tilaisuus oli tosi hauska ja aika meni nopeasti. Kokonaisuus oli hyvin mietitty kasaan ja esimerkiksi ruokavinkit tosi hyvä lisä! Hyvin suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus."
Asiakaspalaute
"Ainutlaatuinen kokemus, upea uusi innovaatio. Ruoka ja viinit viimeisen päälle hiottu kokonaisuus. Viihdyttävä, laadukas ja rento toteutus vaikka selkeästi tehty tausta työtä paljon ja nähty vaivaa toteutukseen. Rahallisesti kaikkien saatavilla"
Asiakaspalaute

Autan sinua järjestämään ikimuistoisen viininmaisteluillan ystäviesi kanssa. Ostaessasi tämän paketin saat selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet unohtumattoman viinitastingin järjestämiseen. Kun tilaat tämän tuotteen, saat itsellesi kaikki tarvittavat materiaalit ja ohjeet, sekä listauksen maisteltavista viineistä. Materiaalit jäävät käyttöösi tapahtuman jälkeen!
Viinitasting Sheilan kanssa -pakettiin kuuluu:
 ennakko-ohjeet askel askeleelta viinitastingin järjestämistä varten
 ohjattu viinitasting livestriimilähetyksenä, kesto n. 1-1,5h
 reseptiikka tarjoiluja varten
Viinitastingin järjestämistä varten saat:
 selkeät ja yksityiskohtaiset ennakko-ohjeet
 tervetulovideon Sheilalta
 reseptiikan mahdollisia tarjoiluja varten
 kutsukorttipohjat
Livestriimilähetyksessä:
 perustiedot viininmaistelusta
 valittujen viinien ja rypäleiden erikoispiirteet
 yleistä tietoutta valittujen viinien viinialueilta
 tarinoita valittujen viinien takaa
 hauskoja hahmoja seikkailee tastingin lomassa
Viinitastingin jälkeen:
 osaat erottaa valittujen viinien rypäleiden ominaispiirteitä
 tiedät, millaiset ruuat sopivat viinien kanssa yhteen
 pystyt valikoimaan viinihyllyllä seuraavaksi oman suosikkisi paljon helpommin
 osaat kysyä Alkon myyjältä vieläkin tarkemmin suosituksia
Mitä viinitastingissa tapahtuu?
Livestream-viinitastingissa maistetaan kolmea ennalta valittua viiniä ja tutustutaan niiden rypäleisiin, alkuperämaiden viinitietouteen, kuullaan tarinoita viinien takaa sekä opitaan viininmaistelun saloja. Mukana seikkailevat kaiken lomassa tietysti tutut hahmot kertomassa omia kokemuksiaan ja lempiviinivinkkejään, mukana ainakin “Paula” ja “Katri Helena”!
Viinitasting Sheilan kanssa pitää sisällään asiapitoisen viininmaistelun lisäksi huumoria ja hauskoja tapahtumia hahmojen kesken. Hintaan sisältyy siis ohjattu viinitasting sekä ohjelmallinen sisältö!
Viinitastingin kesto on. n. 1h-1,5h riippuen osallistujamäärästä ja vuorovaikutuksesta. Viinitasting Sheilan kanssa tapahtuu verkossa suorana streamlähetyksenä.
Tarvitset ainoastaan päätelaitteen, jossa on toimiva internetyhteys ja mahdollisuus katsoa videota sekä toistaa ääntä.
Kaiken tämän lisäksi saat kaupan päälle reseptejä, joista voit valita itsellesi sopivat ruokalajit näin halutessasi. Voit yllättää ystäväsi maistuvalla ja näyttävällä tarjoilulla ja jotka takuuvarmasti sopivat valittujen viinien kanssa. Reseptiikka on laadittu niin, että jokainen onnistuu tarjoilemaan unohtumattoman illan makujen parissa.

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Tanssiryhmä

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai