Ari Lauanne

  Suomen ainoa ammattitaitoinen vatsastapuhuja Ari Lauanne. Arilla on useita eri nukkeja, jotka hän saa kertomaan ja tekemään mitä ihmeellisempiä tarinoita ja asioita. Nukkehahmot ovat tunnettuja monista viihdeohjelmista ja TV:n ansioista hänen maineensa on kiirinyt kautta maan. Hän voi laittaa vaikka laulutaidottomankin laulamaan kuten koulutettu ammattilainen. Arin ohjelmanumero on kuulijoilleen varmasti erilainen ja ikimuistoinen. Ari on esiintynyt ulkomailla yökerhoissa joten esitys voidaan toteuttaa myös kansainväliselle yleisölle. Lapsille on oma ohjelmakokonaisuutensa.

  Arin ohjelmapalveluun kuuluvat myös

  Wild West Show: Huikea ohjelmapaketti Villin Lännen tyyliin !!!

  Jännittävä ja viihdyttävä show, jossa pääosaa esittävät terävät heittoveitset, aidot Villin Lännen ruoskat ja legendaariset Colt .45 revolverit!
  Elokuvien glamouria ja western-tunnelmaa, kuin suoraan Buffalo Billin Lännensirkuksesta!
  Show sopii mm. yrityksille, yksityisille, pikkujouluihin, messutapahtumiin sekä ulko- että sisätiloihin
  Esityksen pituus ja sisältö muokattavissa tilojen ja tilaisuuden mukaan. Varattavissa showna tai yleisöaktiviteetteina tai vaikka paketoidaan molemmat samaan tilaisuuteen.

  Kysy tarkennettu tarjous.

  Cowboy Whiper Jonesin länkkärishow lapsille

  ”Whiper Jones” on Ari Lauanteen luoma Cowboy-hahmo, joka tutustuttaa lapset hauskalla ja vuorovaikutteisella tavalla erilaisiin Villin Lännen juttuihin.
  Esityksessä Ari Lauanne muutetaan lasten avustuksella pesunkestäväksi Cowboyksi vaatteineen lassoineen, ruoskineen ja revolvereineen.

  Eikä tämä jää tähän, vaan Whiper kaiken lisäksi osaa myös käyttää välineitään ja kertoa oikeaa tietoa niistä aina buutseista stetsoniin ja revolverin syntyhistoriasta nykypäivän erittäin tärkeisiin turvallisuusnormeihin ja lakiasioihin asti!

  Cowboy Whiperin show on hauska, näyttävä ja lapset erinomaisesti huomioiva esitys legendaarisista Villin Lännen varusteista ja niiden historiasta.

  Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

  Palvelut

  Avainsanat

  • Koomikko
  • Sirkus
  • Look a like-hahmot
  • Blues- Gospel- Kantri

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai