Duo Saras

  DUO SARAS on kahden sirkusammattilaisen muodostama akrobatiapari. Jutta ja Helena tapasivat ensimmäisen kerran Lahden sirkuskoulussa vuonna 2004. He jatkoivat opintojaan Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian sirkuslinjalla.

  Dynaamisen pariakrobatian ohella Jutta ja Helena hallitsevat myös esiintymisen ja osaavat ottaa yleisönsä. Lisäksi molemmat ovat kokeneita ja taitavia tanssijoita. Vuosien varrella DUO SARAS on esiintynyt yritysjuhlissa, messuilla, pikkujouluissa ja muissa tapahtumissa. Vuosien 2011 - 2013 kesäkausina he viihdyttivät yleisöä Mallorcan Viva Hotels -ketjun hotelleissa.

  DUO SARAS hioo jokaiseen tilaisuuteen oman, huolellisesti koostetun esityksen.
  Akrobatiaesitys on persoonallinen ja sykähdyttävä tapa viihdyttää vieraitasi!

  TOIVEIDESI MUKAINEN AKROBATIAESITYS

  Esitys, joka räätälöidään juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi! Kaipaako tapahtumasi säkenöivää energiaa? Täydentäisikö herkkä esitys tilaisuutesi? Vai kaipaatko ehkä modernia linjaa? Kerro, mitä haluat, DUO SARAS toteuttaa toiveesi. Jokaiseen tilaisuuteen koostetaan juhlan luonteeseen sopiva esitys. Esityksen kesto on 5- 25 minuuttia.

  Teknisesti tarkkaan hiottujen taidonnäytteiden lisäksi esityksistä paistaa läpi yhdessä tekemisen riemu. Tytöt ovat hyviä ystäviä, jotka rakastavat pariakrobatiaa. He saavat energiaa energiaa yleisöstä ja pyrkivät tarjoamaan esityksillään yleisö samaa ihastusta, jota itse sirkusartisteina saavat työstään.

  Esitys on suurieleinen ja korkeissa tempuissa he ovat korkealla yleisön yläpuolella. DUO SARAS näkyy kauas ja kerää katseet.

  KATSO ESITE

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai