Danny's Bollywood Dance Crew

Danny's Bollywood Dance Crew (DBDC) on Suomen johtava intialaisiin tansseihin ja erityisesti Bollywood-tanssiin keskittyvä tanssiryhmä. Ryhmän johtajana on intialainen huipputanssija ja koreografi Daniel Paul. Tanssiryhmä esiintyy erilaisin kokoonpanoin kaikenkokoisissa tilaisuuksissa, kuten esim. yritysjuhlissa, polttareissa, häissä sekä yritysten virkistyspäivillä. Ryhmässä on sekä suomalaisia että intialaisia tanssijoita.

DBDC'n show vie meidät värien, mausteiden ja suurien tunteiden Intiaan! Taitavat tanssijat, mukaansa tempaava musiikki, pukujen väriloisto ja esiintyjien iloinen asenne kuvastavat tämän tanssiryhmän Bollywood-showta. Kaikkia tanssiryhmän esityksiä leimaa autenttisuus ja uskollisuus intialaiselle kulttuurille.

Show'n aikana nähdään monentyylistä intialaista tanssia laidasta laitaan. Vaihtuvat asukokonaisuudet sekä värien ilotulitus ja koristelujen säihke eivät jätä ketään kylmäksi. Tanssiesitysten jälkeen on mahdollisuus rennonhenkiseen yhteistanssiosuuteen yleisön kanssa!

Tanssiryhmän mottona on "We turn novices to artists". Tämä tarkoittaa, että tanssi kuuluu kaikille ja jokaisella on mahdollisuus löytää itsestänsä sisäinen taiteilija DBDC'n riveissä!

Bollywood-tanssi on intialaista elokuvatanssia. Bollywood-elokuvat ovat värikkäitä ja dramaattisia, ja niissä on runsaasti näyttäviä laulu- ja tanssikohtauksia. Itse Bollywood-tanssi on sekoitus klassista intialaista tanssia, intialaisia kansantansseja sekä lukuisia muita tanssilajeja, mm. jazzia, hiphopia, itämaista tanssia, latinalaisia tansseja sekä diskotanssia.

Workshop:
Hauska ja rennonhenkinen Bollywood-workshop on mukava tapa pitää hauskaa porukalla! Workshopissa opetellaan helpot Bollywood-tanssin askelkuviot ja jammaillaan viimeisimpien Bollywood-hittien parissa. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Tärkeää ei ole suorittaminen vaan hauskanpito! Bollywood-musiikin iloisuus saa varmasti hymyn huulille! Workshopin järjestää Danny's Bollywood Dance Crew, Suomen johtava intialaisiin tansseihin ja erityisesti Bollywood-tanssiin keskittyvä tanssikoulu ja esiintyvä ryhmä. Opettajana toimii Intian Chennaista kotoisin oleva huipputanssija ja koreografi Daniel Paul.

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Etno- Lattari
  • Tanssiryhmä

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai