Christian Sandström

Christian Sandström

Christian Sandström on valmistunut näyttelijätaiteen maisteriksi 2008. TeaK:n lisäksi Sandström on suorittanut myös tv-tuottajan opinnot Metropolia-ammattikorkeakoulussa.
Sandström on näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Hänen esikoisroolinsa oli Ted Espingin osa suositussa ruotsalaisessa tv-sarjassa Hotelli Seger. Tämän lisäksi hänet muistetaan muun muassa elokuvista Sibelius, Etulinjan edessä, Kahlekuningas, Saippuaprinssi ja Tali-Ihantala 1944. sekä TV:ssä mm. Teräspallit ja MTV3:n Helppo elämä -tv-sarjasta.
Christian toimii myös juontajana ja showhostina/ohjelmaisäntänä Viking Linellä.
Miehen monipuolisuus ei jää vain näyttelijäntyön varaan, vaan hän hoitaa kaikki juonnot ammattitaidolla molemmilla kotimaisilla sekä englanniksi.

TILAA NYT KUOKKAVIERAS JUHLISI !

Herra Sopimaton yllättää ja naurattaa aina!

Christian Sandströmin Herra Sopimaton venyttää soveliaisuuden rajoja ja testaa härskisti ihmisten sietokykyä. Asiallinen pukumies häiriköi koirapuistossa, varastaa polkupyöriä ja hautaa vaikka ruumispussin maahan - usein ohikulkijoiden suosiollisella avustuksella.

Nyt on mahdollisuus tilata Herra Sopimaton paikalle tekemään jekkuja pomollesi, työkaverillesi tai vaikka metelöiville naapureillesi? Mahdollisuuksia on rajattomasti. Tässä vaikkapa kaksi esimerkkiä:

Vaihtoehto 1. Voidaan kuvata ikimuistettavasti tilanne piilokameralla ja esittää tapahtunut valkokankaalla vaikkapa yritysjuhlassa.
Vaihtoehto 2. Herra Sopimaton tai näyttelijän muu esittämä hahmo tekee jekun paikan päällä etukäteen sovitussa paikassa. Se voi tapahtua esim. juhlatilaisuudessa ohjelmanumerona.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Koomikko

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai