Magic & Logic

Magic & Logic suunnittelee ja toteuttaa korkeatasoisia itsetuntemukseen ja kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen liittyviä kiehtovia elämyskokonaisuuksia yritystilaisuuksiin.

Kantavana ajatuksena on arjen rutiineista irtautuminen ja maailman tarkastelu ennakkoluulottomasti hieman erilaisesta vinkkelistä. Tavoitteena on herättää uusia ajatuksia ja tuottaa ilon, parhaimmassa tapauksessa oivalluksenkin hetkiä arkipäivän keskelle.

Esimerkkejä Magic & Logicin elämyksistä

Astrologia- Sisäinen Tähtitaivaasi:
- jokaiselle laaditaan 3- sivuinen astrologinen luonnetulkinta- jopa 500 tulkintaa yhden tilaisuuden aikana

Tarotin Maailma:
- vieraat voivat tutustua tarotkorttien kiehtomaan maailmaan ja tulkita kortteja itselleen tai toisilleen asiantuntevan henkilön opastuksella

Itämainen Viisaus:
- vieraat voivat saada uutta inspiraatiota itämaisesta näkemyksestä ja mm. Johtamisen ja Luovuuden Taon käytännönläheisistä elämänohjeista - vieraat saavat kokeilla sorminäppäryyttään kiinalaisten terveyspallojen pyörittelyssä ja tutustua mm. korealaiseen hierovaan sormukseen, soittaa meditaatiokelloja tai nosta itselleen "muutoksen kortin"

Tieteen ihmeet:
- vieraat voivat kokeilla erilaisten fysiikan vempainten toimintaa, ratkaista pulmapelien arvoituksia, perehtyä 3D- kuvien tutkimiseen tai katsella maailmaa kaleidoskoopin lävitse

Meditaatio- ohjaus:
- tunnin mittaisen liikunnallisen meditaation ohjaaminen vaikkapa TYKY- päivään, seminaarin päätteeksi jne. - voi myös sisältää ensin luennon meditaatiosta

Luennot:
- erilaisia itsetuntemukseen liittyvistä aiheista esim. astrologia, tarot, taolainen johtaminen, luovuus, meditaatio jne.

Magic & Logicin elämykset sopivat erilaisiin tilaisuuksiin ja erikokoisille ryhmille, muutaman hengen tilaisuuksista tuhansien ihmisten tapahtumiin.

 Magic & Logicin kaikki ohjelmat voidaan toteuttaa myös englanniksi  ja eri elämysaktiviteetteja voidaan toteuttaa joko yksittäin tai yhdessä.

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai