Murhamysteeri

Murhamysteeri on uuden ajan elämysohjelma, jonka tavoitteena on tempaista vieraat pois arjesta ja heittää heidät keskelle täysin toisenlaista todellisuutta. Murhamysteeri ei nimestään huolimatta ole kuolemanvakava tilaisuus, vaan ennen kaikkea todella hauskaa ja osallistavaa ajanvietettä, jossa vieraat pääsevät näyttämään todelliset kyntensä ilman sen vakavampia seuraamuksia.

Murhasta on moneksi: ohjelma on räätälöitävyytensä puolesta sovelias niin yritysjuhliin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Murhamysteeri on mahdollista järjestää 10 hengen tilaisuuksista aina 200 vierasta käsittäviin suurempiin kokonaisuuksiin saakka. Me lupaamme tarjota vieraille unohtumattoman illan ja yhteisen elämyksen, josta riittää puhuttavaa.

Murhamysteeri on tappavan hauska illallisohjelma ja joka ei jätä mahdollisia uhrejakaan kylmäksi! Jos kaipaat jotain aidosti uutta ja erilaista ohjelmaa työ- tai kaveriporukalle, me tarjoamme siihen ratkaisun murhaamisen ammattilaisina.

Murhamysteerivalikoimaan kuuluu tällä hetkellä useita loistaviksi todettuja Murhamysteerijuonia jokaiseen makuun. Tarinoiden teemat vaihtelevat mafia-henkisistä salakapakoista elegantteihin kasinoihin ja kullankaivajien historiasta 70-luvun diskon kautta tulevaisuuteen avaruusasemalla. Voit osallistua Murhamysteereihin kolmella eri tavalla:

Perinteinen Murhamysteeri osallistaa jokaisen vieraan tarinaan tehokkaasti. Kaikki vieraat saavat oman roolihahmon, jolla on omat tavoitteet ja tehtävät juonen kannalta. Perinteinen murha saa takuuvarmasti 10-80 vieraan ryhmät juonittelemaan.

Murhamysteeriesityksissä yleisön joukosta on valittu etukäteen 6-8 epäiltyä, joita syytetään murhasta. Epäiltyjen haastattelijana (sekä vieraiden hauskuuttajana) toimii Tuonen oma etsivä, ja muiden vieraiden tehtävänä on ratkaista tapahtumien kulku. Toimii yli 50 vieraalle.

Murhamysteerikierrokset järjestetään amazing racen hengessä kaupungin ydinkeskustan alueella, ja vieraiden tehtävänä on selvittää ryhmittäin kryptisiä arvoituksia sekä löytää tiensä maaliin. Murhamysteerikierrokset laittavat kerrallaan 30-200 vierasta liikkumaan ja hieromaan harmaita aivosolujaan.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai